onsdag 12 augusti 2009

Erika VS Rosmari

Länge har kampen pågått. Vem blir egentligen bäst på kort? Nu ska det avgöras. En gång för alla.
Under 1 vecka, på ett ungefär, kommer jag lägga upp 1 bild på vardera mig och rosmari varje dag med tillhörande nominering till varför just denna bilden, är otroligt vacker, och värd att vinna.

Ert jobb är att rösta på vilken av bilden som ni vill ska gå vidare till the grand finale.
Och ok, jag vet att jag har max typ 10 läsare per dag. Så nu krävs det verkligen att ni som läser faktiskt röstar. För annars blir det ju väldigt tråkigt.

Så kom igen.... Utforska bilden, rösta sedan i kommentarsfältet på vilken bild ni vill ska gå vidare, gärna med en motivering.


DELFINAL 1.

Erika


VS

Roso

7 kommentarer:

  1. Jag röstar för bild nr 2. Detta för att det syns att Erika gör sig ful, men Rosmaris bild ser mer taget ut från ingenstans och att den bara råkade bli ful liksom.
    Dock gillar jag punghakan, Erika ;)

    SvaraRadera
  2. Haha, ok, Anders kan inte ens kolla på bilden av erika, han blir rädd... detta gör att han utan talan automatiskt röstar på den! Men sen är frågan, tror att jag känner lite som förgående talare att bild ett är en "fulbild", men bild två mer en egen karaktär :D, så jag röstar på rosmari!

    SvaraRadera
  3. jag röstar på den där otroligt fula varelsen under bild nr 1.. man ser ju att hon på bild nummer 2 egentligen är mycket attraktiv bara att hon inte är särskilt fotogenetisk... definitivt...

    SvaraRadera
  4. Röstar helt klart på Erika. Oslagbar likhet med allas vår egen favorit Peter Griffin. Punghakan är ju helt klart ett plus i kanten.

    SvaraRadera
  5. Röstar på bild nr. 2 pga. att jag trodde att en sådan frisyr var olaglig och som ovanstående talare skriver så ser bild nr. 2 minst "fejkad" ut.

    SvaraRadera
  6. äh fan jag slänger en på Rosa och bild 2, grejen med att det är när hon gör sig i ordning inför balen ger ju en hel del pluspoäng

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar