torsdag 13 augusti 2009

uppdatering med bilder

Katterna är otroligt söta mot varandra nu, och vi har inte haft några problem med den nya katten direkt. Det enda som är lite jobbigt är att hon gillar att bita på sladdar eftersom hon börjar få alla sina tänder nu. Men det är bara att vara extra vaksam så man inte låter några sladdar dingla överallt. Jag tror att på denna bilden ser hon en extra god sladd.



Så vi hade lite förfest här hemma i onsdags innan vi tänkte dra till strömpis, men tyvärr var det 100 meter kö, och vi var väl 8 personer ungefär så det känns inte som jag vill lirka in alla före i kön, då skäms jag bara. Så vi gick till björnstugan istället, där hade vi det riktigt trevligt faktiskt. Träffade några "göteborgare" trodde vi. De satt och skrek "änglarna, änglarna, änglarnaaaaa". Så vi gick fram och frågade "vad betyder egentligen änna?" och då sa den ena killen "änna betyder, eller, eller vad som helst"... um ok . Vi kom senare fram till att de inte var från göteborg, det var bara den ena killen som föddes i göteborg men flyttade därifrån när han var 3 år. Så jag vet inte riktigt varför de pratade göteborgska alliopa och sjöng på änglarna, när de inte direkt hade någon koppling dit.

På Torsdagen gick jag och några cherry flickor på fashion pack. Det gick knappt att se någonting. När det var 10 minuter kvar av showen kom vi på att vi kunde sitta på bardisken. Därifrån såg vi allt. Synd bara att vi kom på det så sent. Nu måste vi gå igen nästa vecka.


Torsdagen efter bestämde vi oss för att gå på fashion pack igen, en dragshow som är jätte bra enligt mig. Det är nu 3:dje gången jag tittar på den. Den går varje torsdag på strömpis. Men detta är första gången vi faktiskt kommer se någonting av den. Första gången jobbade jag när showen var, så jag såg inte så mycket från mitt bord. Denna gången hade vi bokat bord precis vid scenen, så jag och magnus och 8 andra flickor från cherry gick dit för att titta på showen och äta och dricka gott. Den var en trevlig kväll som avslutades på Harrys.


En dag fick jag och Magnus för oss att vi skulle baka igen. Så ett storbak kom igång. Vi bakade chokladmuffins och blåbärsmuffins. Hela frysen är nämligen full av blåbär för att magnus fick ett ryck en dag och cyklade bort till skogen och var ute i flera timmar, och kom hem med 2 kilo blåbär. Jag vill även påpeka att hans favoritprogram på tv är "Sommar med Ernst" och frågar man honom vad hans intressen är säger han "Laga mat"... Är det nu jag ska bli orolig?? :)

1 kommentar:

  1. Orolig skulle inte jag vara.
    Vem vill inte ha en Ernst hemmavid :)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar