måndag 17 augusti 2009

Go-cart & Surf

Idag var det go-cart i täby lite utanför örebro. Vi var 10 stycken cherry-flickor som bildade 2 lag. Sen var det 70 personer från lite olika krogar runt om i örebro. Man var tvungen att vara minst 1 tjej i varje lag. Våra 2 lag bestod av endast tjejer, det var som förutbestämt att vi skulle bli sist.

Vi blev indelade i grupper.. grupp 1,2,3,4,5. Sedan körde man 9 minuter per grupp.
Det var sjukt roligt, någonting jag aldrig prövat förrut. Jätte läskigt, men jätte spännande.

Och för er som är nyfikna. Cherry lag 1, kom sist, cherry lag 2 kom näst sist. Så ja, det blev som det var förutbestämt, men vi var nöjda och glada ändå.

Efter go-cart så åkte vi hem till mig och förfestade, sedan gick vi till strömpis och åt buffé tillsammans med de andra krogarna som hade kört.

Sedan var det prisutdelning och sen party party party. Vi "surfade" på sån där fejk surfbräda, och jag var faktiskt bäst. Helt sjukt. Det har med höfterna att göra, Ser ni mina höftrörelser, det är ju så man blir skräckslagen. Det ser ut som någon dålig nyörjar rumba, men det funka.

Erika, the rumba girl.....Put that shit on a T-shirt.


(Kolla händerna som försöker få mig hålla balansen, klockrent)

2 kommentarer:

  1. Otroligt vilken balans du har gumman!
    Mum

    SvaraRadera
  2. Vilken uppvisning och viket gott skratt jag fick. Denna begåvning har du definitivt inte fått från mig, jag är nöjd om jag får en rockring att snurra ett varv runt min höft.
    Dad

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar