söndag 18 september 2011

Bulan

Hej allihopa! 
Idag kan ni kalla mig bulan.

Bilden kanske inte direkt gör bulan rättvisa, jag vill berätta för er att den är bra mycket större än vad den  ovan visar. Den är så stor så jag känner mig ojämn. Det är så att jag lutar lite framåt hela tiden när jag går. Hela huvudet pulserar för att förse min bula med blod. Och ja, jag är väl känd för att kanske överdriva lite i mina beskrivningar, men gott folk, denna bula är bulornas bula.

Så vad hände då?
Jag gick in i en dörr!

Det är sant faktiskt. Jag har inte blivit misshandlad och drar klyschan som på Tv att dörren var där i vägen, utan jag är ett levande bevis på att det faktiskt kan hända! Jag gick in i provhyttsdörren med pannan före kan man säga. Wille satt i vagnen utanför och kastade ut sin napp. Snabbt ner böjde jag mig för att ta upp den igen (5 sekunders regeln), Nu stod jag alltså framåtböjd med röven fortfarande kvar i provhytten och huvudet utanför och varför vet jag inte, men sen liksom vände jag hela kroppen innan jag hade ställt mig upp igen för att åter komma in i provhytten. DUNK. Sa det och hela ställningen skakade. Wille skrattade när jag ojjade mig, tog mig för pannan, satte mig på pallen och kände att jag skulle svimma.

Men ikväll är det fest! Tjoho! Vad gör det att man har en stor blå bula mitt på huvudet. En så härlig en som rör sig i takt med musiken, ja liksom pulserar så där gött. Party on People!

Dagens köp
Poncho (199 kr) Byxa (299 kr)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar