lördag 24 september 2011

Turkiet Dag 2

Jag vaknade av att jag hör Wille jollra ute på Balkongen, Magnus och Wille var uppe tidigt för att känna på vädret och titta in utsikten. Vad underbart det är, den där känslan av helt ny semester, sköna lakarn, varmt väder, solskyddsdoft i luften och utanför fönstret hör man splash från poolerna och barn som springer omkring och leker. Åh underbara semester.

Vi bestämde oss för att direkt göra oss ordning i rummet för att gå och äta frukost och för att försöka byta till oss vårt riktiga rum. Det gjorde vi rätt i! Mannen i receptionen denna gången var bra mycket trevligare än den första mannen vi träffade kvällen innan, han bad om ursäkt för missförståndet och sa att vi skulle få gå och titta på ett rum och se om vi ville ha det istället. Det var exakt ett sådant rum vi hade i byggnaden längst bort, fast detta var placerat i huvudbyggnaden. Vi visste att vi skulle ta rummet, men vi spelade med i skådespelet, verkade inte vara fullt nöjda, och sa sedan "Well, okey then". Inte för turistiga helt enkelt. Men när hissdörrarna stängdes och vi var på väg upp till det nya lyxiga rummet så gjorde vi "the happy dance" och high fivade flera gånger. Vi slängde upp sakerna på vårt nya lyxiga rum och gick sedan ner till poolen för att svalka oss.


Det dröjde inte länge innan Wille ville sova och detta hade vi väl oroat oss mest över under veckan, värmen och sömnen. Han är i vanliga fall väldigt känslig när det kommer till sömn och sover endast i hans spjälsäng. Nu var det dags att lägga honom i vagnen och hoppas att han skulle finna lugnet. Det gjorde han. Rätt så snabbt faktiskt. Jag lade honom till rätta i vagnen, gav honom nappen och snutten och inte mer än 5 minuter senare sov han och sov gott i 2 timmar så jag och Magnus kunde sola, bada och njuta gott!
Magnus hittade sin Idol och svor på att bli som honom när han blir stor.

7 kommentarer:

 1. Åh så trevligt de såg ut :)Blev rätt sugen och bada i poolen :P Vad roligt att du la upp filmklipp från resan. kram kram

  SvaraRadera
 2. Haha Snacka om uppmärksamhetstörstig man! Inte din alltså utan mannen med den snygga hatten (det andra han hade på makt väljer jag att förtränga :-)

  Själv är man nyss hemkommen från en Tallinn-kryssning... Inte riktigt samma sak...

  SvaraRadera
 3. hörde man lite skaunska eller vad ?

  SvaraRadera
 4. Åååh så härligt med sol, värme, bad och en massa mys!!!

  kram kram

  SvaraRadera
 5. Så gött de ser ut när ni badar :)

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar