måndag 8 augusti 2011

Bilbingo

Jag har fått ett nytt uppdrag från Blogvertiser. Denna gången vill dom att jag skriver om att spela bingo. Uppdraget lyder så här "Vi vill att du skriver din erfarenhet av spelet bingo, kanske var du brukar spela". Undra varför just jag får alla uppdrag när det gäller spel och betting? Har dom fått nyss om speldjävulen i mig kanske? :) 

Men det jag vill skriva om är min lilla "dirty secret". Jag är en bilbingo spelare. Jag älskar alla former av Bingo och har självklart testat både bingolotto och Bingo på internet, men det bästa jag vet, det är bilbingo. Det finns inget härligare än att ta bilen och åka ut på en stor åker, fotbollsplan eller annat område för att stänga av motorn, plocka ut stolar/filtarna om det är sol, eller sitta i bilen om det regnar, och dutta i små rutor. Varenda nummer, varenda dutt, som fyller min ruta är spännande.

Att jag älskar spel är ju ingen hemlighet, men bilbingo är inte bara ett spel där man försöker vinna pengar, bilbingo är en gemenskap. Man åker inte dit själv. Man sitter flera stycken i samma bil och har det trevligt, kanske spelar man tillsammans eller var för sig. När man hör sitt nummer skrikas ut i de stora högtalarna ja då är det bara att slänga sig på tutan för att kamma hem sin vinst och hoppas på att ingen annan tutar samtidigt för då får man tyvärr dela. haha. Kortet är taget från Bilbingo i Falköping 2008. 
Detta år har det tyvärr inte blivit någon bingo för vi har varit i Skåne under hela semestern. Jag vet inte om det är lika utbrett där som det är i Västergötland där jag kommer från. Där är Bilbingo en helighet kan man säga:) Högsta vinsten är 3800 kr som jag vann i Floby 2007.

6 kommentarer:

 1. haha jag får med alltid spel uppdrag

  SvaraRadera
 2. Du får komma till Kumla här finns det :). Tycker också det är kul, följde alltid med farmor till sjötorp, otterbäcken och sedan ngt mer ställe utanför Mariestad tror jag :). Kram

  SvaraRadera
 3. Haha, jag var på bilbingo en gång och håller med, det var riktigt kul!

  SvaraRadera
 4. Va roligt, det har jag aldrig testat :)

  SvaraRadera
 5. Låter ju superskoj! Kanske man ska testa på nångång!

  SvaraRadera
 6. Vad är bilbingo och är det samma sak som skraplott spel online, jag har aldrig testat detta i hela mitt liv.

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar