onsdag 3 augusti 2011

SaftMaja

Hej, godmorgon, goddag, godkväll, godmorgon och godmiddag. Så många hälsningar blir det för så många inlägg känner jag att jag råkat missa nu när jag jobbat :) Igår när jag kom hem från jobbet hade Magnus kokat saften på vinbären som vi plockade. Saften blev verkligen urläcker!!!

Jag kom hem lagom i tid till att nästan bara hänga lite i soffan för att sedan gå och lägga mig inför dagens pass. Det är inte roligt att gå upp innan Wille faktiskt, det känns som om ordningen är lite omvänd! Men det är skönt att komma hemifrån, skönt att bara koncentrera sig på PLU-nummer och kundkorgar och inte tänka på mat, blöjor och att flytta på farliga saker hela dagarna:)

Idag kom Magnus och Wille och hälsade på mig på jobbet. Magnus skulle byta en vara han köpt så han passade på att säga hej till mig samtidigt. Då ser jag Wille och han ser mig långt ifrån och börjar skratta. Stolt i Mammahjärtat blir jag när Wille vinkar till mig och en kollega anmärker på hur söt han är. Åja det är han säger jag och Känner sån lycka. Lycka över mina grabbar. För Magnus han är bra söt ibland han också:)

Ikväll ska jag se Nationalteatern uppträda på Strömpis, så Magnus får ta ännu en hemmakväll med Wille. Men nu har han varit "pappaledig" i 2 dagar, så han borde ju fortfarande ha energi över:) Idag när jag kom hem från jobbet låg han helt utslagen på soffan och sov. Men nu står han i köket och lagar dagens middag och igår kväll tvättade han. Detta är ju superskönt!! :) 

5 kommentarer:

 1. Härligt med lite ombytta roller!
  Själv kokade jag hallonsylt idag! Återstår att se till middagens pannkakor om den blev god... :-)

  SvaraRadera
 2. Saftmajan är jättepraktisk, men vi har köpt en rostfri, då de sura bären kanske inte är så bra mot aluminium. Vet ej säkert, men kändes tryggare så.
  Sen är vi för sparsamma ( snåla),för att lägga i sockret direkt.Blir det inte att bären fortfarande smakar sött, de som blir över och kastas?

  SvaraRadera
 3. åhh skicka över lite saft vet ja.. :P


  och det där med nationalteatern tycker jag är välldans fuskigt..
  Jag vill jue också.. :(

  SvaraRadera
 4. Jag tror aldrig att jag får uppleva en pappa här hemma som har lagat mat, eller tagit hand om barnens tvätt.... :(

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Gillar din blogg =)
  Hoppas du vill besöka min =)

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar