onsdag 10 augusti 2011

Robot

Hej! Nu har jag kommit hem från jobbet och sovit några timmar inför nästa pass. Jag åker en timme tidigare till jobbet idag för Måns Möller uppträder så jag tänkte passa på att se honom. Det är väldigt ostabilt väder idag så jag undrar hur det kommer gå. Våra spelbord står under bar himmel så börjar det regna måste vi snabbt in med alla kort och över med duken och ha stängt tills det håller upp. Tråkigt! Hoppas regnet håller sig borta!

Magnus står utanför fönstret och skruvar fast en cykelsits till Wille på cykeln. Jag har på känn att han kommer ÄLSKA att cykla! :) ska bli jätteroligt att testa imorgon. Jag lyckades byta mitt pass från kl 7 till 15. Annars hade jag fått sova typ Max 2 timmar så jag är nöjd!:) ska ta en tur med cykeln innan jobbet imorgon, ser fram emot det!!

Just nu känner jag mig knappt som människa. Känner mig mer som robot när jag åker till mitt 12 arbetspass på 8 dagar. Sedan kör jag maxi på torsdag och både maxi på fredag och lördag och sen maxi på söndag. Sen verkar det som jag är ledig på måndag!!!:)

Hörs imorgon alla underbara läsare som är kvar här trots ouppdaterad tråkig blogg!


- Postat från min Iphone serru

1 kommentar:

  1. oj skit vad du jobbar.. ta det lugnt människa så du inte sliter ut dig..

    kram på dig

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar