fredag 5 augusti 2011

BVC och jobb

Strax ska vi iväg till BVC på 10 månaders kontroll. Tänk att det redan och bara gått 10 månader. Blandade känslor. Han har varken ätit eller sovit inför kollen, vilket är som vanligt när vi ska till BVC. Vi lyckas alltid få de sämsta tiderna, alltid mitt i hans sovstunder, och så fel som möjligt, men ändå är det ofta på BVC som han är som gladast och piggast ändå. Han brukar däcka precis efter istället och hela dagen brukar vara konstig efteråt.

Efter BVC ska jag köra dubbelpass. 15-21 på Ica och sen 22-02 på Strömpis. Ser verkligen fram emot Strömpis-passet för nu har jag inte jobbat som croupier på flera flera veckor. Det är jobbigt att vara borta från jobbet bara i några veckor, man får lite abstinens på något sätt. Det är så otroligt kul!!! :) Jag rekommenderar verkligen det jobbet till alla nattugglor som helt enkelt vill ha roligt på jobbet:)

Ville lämna er med en film på Magnus och Wille. Det jag vill att ni ska titta på är de sista sekunderna. Magnus säger att han hade full koll, men ni måste förstå att man som orolig mamma blev lite rädd?!! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar