torsdag 11 augusti 2011

Passbild

Igår fick jag åka hem från jobbet efter bara en timme, borden hade stått utomhus under hela dagen och var helt plaskblöta. Det var omöjligt för oss att öppna två av borden. Där stod vi tre croupierer runt 1 bord och rullade tummarna. Jag åkte hem istället för att jag kände att det kanske var vettigt att vila kroppen lite också. Men tråkigt var det!!

Idag fick vi Willes pass, det gick snabbt!! Vi tog kortet i Tisdags och idag fick vi passet. 2 dagar. Imponerande! Titta vad sött det blev!! :)


Men jag undrar fortfarande vad som kommer hända när han inte har kvar märket i pannan, och när han blir lite äldre. Passet gäller i 5 år. Hur skulle dom kunna se att det är Wille om 5 år? Det kanske inte är så viktigt på barn iofs. Äsch. Sött blev det i alla fall!!! :)

6 kommentarer:

 1. men du får ju beställa nytt pass innan det gått ut om du vill. ingen lag på att ha dom i 5 år :P

  SvaraRadera
 2. Så gullig!! :)

  De kommer nog förstå om man förklarar att de var ett födelsemärke/smultronmärke.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är nog ingen fara. Min sambo har superlångt blont lockigt hår i sitt pass men sen några år tillbaka är han korthårig (i och för sig fortfarande blond). Det har funkat när vi varit utomlands trots att han är sig olik.

  SvaraRadera
 4. Jag förstår precis vad du menar. Vi skaffade tjejens pass när hon var fyra månader då vi skulle till london och jag är inte så orolig över olikheterna nu när vi ska till kreta men därimot är jag redan osäker på om vi verkligen ska använda detta pass när hon är 14 månader och vi ska till Mexico...Tänk om de inte ser att det är hon när vi ska hem liksom. På polisen sa de att vi ju kan skaffa nytt pass när hon ändrar sig i utseende...men hallå det kan ju bli en hel massa pass under de första fem åren och det känns ju knas.

  SvaraRadera
 5. jag tror nog att de ser att de är han iaf.. :)

  jag kan dock inte riktigt förstå hur det kan ha fem år på ett sådant litet barn.
  jag menar när han är fem är han ju rätt stor och ser inte ut som en bebis längre.
  barnen ändras ju rätt mycket under de 5 första åren..

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar