måndag 29 augusti 2011

Sen Morgon


Godmorgon! Jag säger faktiskt så trots klockan är 13.25 för jag vaknade precis. Igår jobbade jag fram till 17 och sen gick jag till charken och hämtade ut kräftor som jag hade lagt undan. Härliga vätternkräftor. mmm. Sedan köpte jag västerbottenpaj och vi hade en ordentlig kräftskiva här hemma. Det var riktigt gott! Synd bara att det tar så himla lång tid att äta och att det är så väldans dyrt, annars hade jag kunnat äta kräftor varje dag every day!:)

 
Efter maten gick vi in till min granne och förfestade lite, vi skulle nämligen till Frimis och stötta gotte (Dj på Strömpis där jag jobbar) som var med i en DJ tävling. Det var final och vi var där för att skrika så högt som möjligt åt honom så han skulle vinna. Det var så att den DJ som fick högst decibel jubel skulle vinna. Det gick inte så bra, han kom 3 av 4. Men vi försökte i alla fall! :)


Idag har Wille fått sin vaccinationsspruta inför Turkiet. Han brydde sig inte alls som vanligt när sprutorna kom. Jag har förberett mig på feber ikväll men bvc-sköterskan sa att febern kan komma om ca 8-10 dagar. Det är ju typ då vi åker! Hoppas inte han har feber på planet bara. Typiskt. Nu vaknade Wille hör jag! Vi hörs senare! Kram

1 kommentar:

  1. Oh jag skulle oxå kunna äta kräftor varje dag! Det är ju bara såååå gott! :-)

    Hoppas verkligen att han slipper febern!

    Kram

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar