fredag 26 augusti 2011

Dag på stan

Idag har vi varit på stan nästan hela dagen och bockat av lite saker vi var tvungna att fixa innan resan. Jag har exempelvis ÄNTLIGEN fixat mitt pass. Började bli lite nervös att jag inte skulle fixa det innan resan, och bli så där i sista minuten, och så skulle säkert polisen börja strejka eller nått, så att passet inte skulle komma i tid och resan var tvungen att bli inställd. Såna drömmar har jag drömt nu några dagar. Så det var väldigt skönt att få det gjort.

Vi köpte även badkläder både till Wille och till mig. Wille fick fina polarn och pyret kläder för 360 kronor medan jag fick HM bikini för 60 spänn på rean. Hmmmm. Lite ojämnt i denna familjen tycker jag allt! :P Men så blir det när man har smått, allt det bästa går ju självklart till barnen. Jag förstår verkligen alla föräldrar som säger att man glömmer av sig själv i början, att all fokus hamnar på de små. Det är så! Det är så mycket roligare att handla till Wille än att handla till mig själv. Fy fasen för att testa bikinis säger jag bara! Bristningar och fett överallt och bara BLÄÄÄ. Visserligen ser jag bättre ut i kroppen nu än för några veckor sedan och mina bristningar syns knappt längre, så det är ju ändå positivt, men jag är ju långt ifrån att tycka att kroppen är OK. Då klart att det är roligare att gå och strosa inne i fina bebisbutiker där allt är frid och fröjd och glada färger. mmm.


Sedan gick vi till Åhlens och hämtade ut dagispåsen, den är gratis att hämta ut nu mellan 26-28/8 så ni som inte hämtat ut eran kan beställa den här. Se till att hämta ut er påse också, det var ju mycket fint där i :) Bland annat kex, smoothie, 2 glas, gratis kryssning, olika rabatter. mm.


Gratis är gott tycker Magnus :)

3 kommentarer:

 1. Jag har en liten tävling på min blogg, var gärna med och delta du också! :) ber om ursäkt om du inte vill ha sådana här kommentarer! :)

  SvaraRadera
 2. Haha kul med en "gubbe" som kan bjuda lite på sig i bloggen :)

  Himla fina badkläder ni hittat oxå!
  kram kram

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Hittade till din blogg idag och tänkte att du givetvis ska vara med i vår tävling om en Macbook Air! Smit in på www.studeravidare.se/bloggtavling för detaljer kring tävlingen!

  Mvh
  Studeravidare-teamet

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar