tisdag 23 augusti 2011

Pinsamt igen

Dagen har flutit på som planerat. Wille sov fram till 10.30 och jag passade också på att ta en liten lur. Sedan kom Emelie hit och vaktade wille medan jag lämnade plasma. 26 minuter senare och 100 kronor rikare åkte jag hem och vi gick en promenad till ica för att handla lite.Jag hittade massa härliga fynd, bland annat en klassisk rutig duk för 10 kr. Och även glas 12-pack för 10 kr. Jag älskar att köpa glas!!:) Magnus bara suckade när jag kom hem. Haha

Nu sitter jag i soffan och pustar ut efter ett tufft pass på gymmet. Jag var på skivstång för första gången och ingen lär väl glömma mig direkt. Jag lyckades som vanligt skämma ut mig i typisk Erika stil.

Jag tappade min vattenflaska i golvet. Utan att jag märkte det hade flaskan gått sönder och ut spred sig allt vatten ur flaskan till en livsfarlig pöl runt mina fötter. En liten knä-böj och olyckan var framme. Jag druttade på ändan och hamnade mitt i vattenpölen!! Med en stor blöt fläck i röven och med knallrött ansikte fick jag samla ihop min skivstång som självklart hade fallit isär också! (hur ska man veta att man måste ha sånna där tänger på som håller fast vikterna när det är första gången???)

Ända stället jag nu fick plats att stå på som inte var blöt var längst fram vid spegeln till höger. Så nära väggen att jag inte kunde göra några övningar åt höger. Jag stod alltså med axeln i väggen typ. Bättre lycka nästa gång.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag faktiskt göra mig ordning för jobbet! Jepp. Det blir jobb idag också. Blev inringd att jobba för Cherry idag. Det tackar man ju inte nej till direkt :)


Postat från min Iphone serru

1 kommentar:

  1. Ååååh nej va pinsamt! :( Stackare!

    Ge inte upp, kom tillbax med mer mob och styrka! :)
    kram

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar