söndag 7 augusti 2011

Jobb och finalsnack

Wille kryper i gräset i Skåne

Godmorgon!!
Denna veckan har jag lyckats få ihop 7 pass och nästa vecka har jag redan 7 nya inbokade men det kommer förmodligen bli fler! Riktigt skoj att jobba och slita lite. Speciellt skönt med tanke på att jag vet att det bara är två veckor till jag gör det. Sedan går Magnus tillbaka till jobbet och jag får gå hemma och vila upp mig lite igen :)

Det räcker för mig, att jobba ordentligt några veckor, känna att jag gjort något vettigt. Sen går jag gärna hemma några månader till utan att klättra på väggarna.

Nu har Wille lärt sig att klättra. Snälla Wille lär dig gå innan du ska ta dig fram över möblerna tänker jag. När jag kom hem från jobbet här om dagen hade Wille lärt sig klättra upp i soffan för att nå de allra roligaste och farligaste sakerna som vi brukar gömma för honom där. Nu måste man verkligen passa sig vart man ställer saker. Men åh vad det är sött när han vandrar omkring längs med möblemangen här hemma och försöker förstå sin kropp. Gullegosse säger jag bara!!!

Sen vill jag passa på att berätta att när Magnus går tillbaka till jobbet om 2 veckor så kommer jag kunna fixa med finalen ordentligt. Just nu har jag inte tiden till det tyvärr. Så det dröjer ytterligare ca 3 veckor innan den startar. Men jag kan ju även avslöja att värdet på finalgoodiebagen ligger på över 20.000 kr!!! Så den är ju verkligen värd att vänta på :)

3 kommentarer:

 1. Jösses då... Hihi en liten orädd kille med massa små bus låter de som =)


  åååh jääävlar, 20papp i finaltävlingen! :)
  Såklart den är värd att vänta på, eller vad säger ni deltagare ;)

  kram

  SvaraRadera
 2. krypa i gräset är bra gjort.. :)


  den finalgoodiebagen vill man ju absolut vara med att vänta på.. :)

  SvaraRadera
 3. Klart jag ser fram mot din final! Verkar dock som att jag kanske missar den tyvärr då vi har vår semster förlagd i september i år. Men det blir spännande att se vad du hittar på iaf =)

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar