måndag 15 augusti 2011

Kräftskiva

Igår var jag ledig hela dagen!! Superskönt att bara vila lite och ha det gött. Köpte färska kräftor, västerbottenpaj och Baguette och hade kräftskiva här hemma med
Emelie och Sandra två kollegor från Cherry. Jag tog några kort på den goda maten fast med andra kameran och av någon anledning funkar inte överföringssladden just nu. Störande!

Hade tänkte blogga också under dagen men jag ligger så efter med allt så jag vet inte ens vart jag ska börja att ta tag i det. Då blir det liksom ingen ork över. Just nu bloggar jag från mobilen för jag inte ens orkar sätta på datorn. Jag ska ändå jobba ikväll så jag kommer ändå inte hinna få något gjort och då kommer jag bara må dåligt över att se allt jobb jag har framför mig. Suck.

Jag vill att bloggen ska vara rolig och någonting jag saknar men istället har det varit skönt att vara borta från bloggen ett tag. Men samtidigt längtar jag efter när Magnus går tillbaka till jobbet på måndag och jag får ta tag i allt igen:) Det är ju allt jobb som gör det jobbigt. Jag vill bara få bort allt jobb så jag kan börja njuta av bloggandet igen.

Hörs snart igen.
Kram


- Postat från min Iphone serru

2 kommentarer:

  1. Vad mysigt ^^
    Ska bli roligt och se bilderna sen.

    SvaraRadera
  2. Man behöver vila lite från bloggandet ibland... Jag brular köra lite lung och ro under helgen. Vill hellre njuta av tiden då Niclas är hemma :)

    kram

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar