tisdag 25 november 2008

Grattis Emma!


Idag vill jag hylla Emma på hennes bemärkelsedag. Emma är en frisk fläkt i min vardag med hennes roande blogg. Hennes blogg kan man alltid lita på, det finns alltid någonting nytt och spännande att läsa. Hoppas du får en fin fin dag. Jag vill bara påminna Emma, Carro, och Lisa om ni läser detta, att den 8 December blir det makeover i Stockholm, ni måste planera in det och göra er lediga från allt annat. Och ni måste säga om ni kan eller inte! Platserna är iaf bokade åt er, så om ni inte kan måste jag boka om det. Det skulle väl vara mysigt med en härlig liten reunion?:)

Igår rodnade jag, det händer inte ofta, men gudars vad jag kände mig töntig, jag stod i mitt fönster och blinkade med ljusen i min gran, för att Magnus, som då stod i sitt kök skulle se mig. Även han blinkade med ljuset i sitt kök, och där stod vi och blinkade mot varandra, och just som jag log och tänkte "åh, jag ser verkligen hans kök från min lägenhet" så kände jag, vad håller jag på med? Men hur töntigt det än var, så blev jag på något sätt lugn och glad i hela kroppen av att veta att han även fast han inte är hos mig ändå finns så nära. Äh fuck, vad har hänt med mig, snart kommer jag väl föreslå matchande träningsoveraller.

6 kommentarer:

  1. Hej jag måste tyvärr avanmäla mig, hade varit sjukt roligt men jag har tenta dagen efter så jag måste plugga. förlåt.

    hahaha erika om det är någon av oss som kommer använda matchande overaller så är det du. Vi bara väntar på det :P
    Det kommer nog i Bokenäs i sommar eller?

    SvaraRadera
  2. hahahaha...ja bokenäs känns väldigt matchande träningsoveraller aktigt faktiskt:P

    SvaraRadera
  3. haha det här kan vara världshistoriens fulaste bild på oss! :D
    menb tack så jättemycket för dina fina ord. värmer här i vintermörkret :P
    jag är 99% säker på att jag kan! eller fan, 100%!

    SvaraRadera
  4. och det där med lamporna... erika.. gullet.. jag blir orolig!

    SvaraRadera
  5. hahaha, ja jag blev det också faktiskt. Men det ska aldrig hända igen!!:)

    SvaraRadera
  6. haha.. jag ser verkligen overallerna framför mig.. "man ska ha husvagn, då är semestern redan klar, man ska ha husvagn...." :P
    försöker fortfarande få ledigt från jobbet, för det hade verkligen varit såå kul, men är svårt när det är så nära jul, men jag VILL!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar