söndag 2 november 2008

Helgens Idioti

Fredag.
Halloween fest på publicum. Vi valde att inte vara utklädda, första
året på väldigt länge som jag inte är utklädd, och det visade sig att alla andra var utklädda. Jag vill verkligen skänka en liten guldstjärna till jonathan som varje år lyckas vara bäst utklädd. Förra året vann han VIP-kort till kåren, han var då utkläd till madrass. och detta året var han något så fyndigt som en provhytt.

Det fanns även andra som tog detta med utklädnad på största allvar...dessa är några av mina favoriter. Som gjorde ett riktigt bra jobb med utstyrseln.
Lördag
Denna dag bestämde vi oss för att vi skulle prova oss på backmärket. det betyder att man skall dricka 20 st 33cl öl minst 5% på 12 timmar utan att spy eller däcka. Jag kan direkt säga att jag inte klarade det. Eller jag varken spydde eller däckade, men som vanligt är Erika allt för kontrollfreak för att kunna bli riktigt riktigt packed så hon avbröt backen när hon märkte att hon började bli för onykter, jag är kass. Men nästan alla andra klarade det ju, så jag får väl vara glad för deras skull, och lite besviken på mig själv. Magnus klarade den på 8 timmar och var snabbast av oss andra och hade ändå tillräcklig koll för att hjälpa mig hem när han hade tagit den, det kallar jag sötis de. Bilden till vänster är efter första ölen och bilden till höger är efter öl nummer 14, det var då jag valde att avbryta.

Söndag.
Idag fick jag reda på att min morbror har gått bort. Han har varit sjuk i cancer och fick reda på det bara för någon månad sedan, så allt har gått väldigt snabbt och han har mått väldigt dåligt. Då får man vara glad över att han dog i sömnen och att de han älskar var hos honom.

Tack Magnus för ditt stöd





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar