måndag 24 maj 2010

Allt löser sig

Nu verkar det som det löst sig. Bara sådär. Med lägenhet. Stor trea på 94 kvm, första våningen. Högt till tak, stora fönster, gammal stil. Precis det vi söker. Den kändes bara så rätt! Klart att den hade vissa saker jag inte tyckte om. Men det har alla lägenheter. Toaletten var lite liten, men inga problem. Ingen balkong eller uteplats. Inget problem då vi bor på första våningen så det är bara att öppna dörren och gå ut till innergården. Jag älskade den! Imorgon ska Magnus också titta på lägenheten, han kunde inte göra det idag för han skulle iväg och jobba. Tycker Magnus om lägenheten så blir det förmodligen flytt inom bara 2 veckor!!!!! jösseeees


5 kommentarer:

  1. Ser jättefin ut :) haha tycker det va så himla gulligt när nu använde ordet yttepytte, Va bara tvungen att påpeka det.

    SvaraRadera
  2. jag blir alldeles varm i hjärtat och kroppen när jag läser din blogg erika!
    önskar att jag bodde kvar i örebro så jag fick följa din, magnus och magens resa.
    du är värd allt fint och jag tycker om dig.

    långväga kramar!

    /malin

    SvaraRadera
  3. Jadå skrutt det ser ut som att allt löser sig. Längtar nu bara tills vi har kommit på plats i lägenheten. Cribben är på plats och vi bara väntar på att den lilla gangstan ska komma ut. Kommer bli en bra sommar och en ännu bättre höst.

    SvaraRadera
  4. Åh Magnus en kommentar!!! Det är inte varje dag:) Ja jag längtar också tills allt är ordnat. Då ska vi sätta oss i soffan och bara titta ut över lägenheten, sätta på TV:n och dela på en pizza, så som vi gjorde här första kvällen:) Det kommer bli en underbar sommar!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar