måndag 24 maj 2010

Lägenheten

Lägenheten hade väl egentligen allt vi ville ha, fast i ytterst små mängder. Allt som var bra kom med någonting negativt.

Lägenheten är en 3:a...superbra. Synd bara att den var på 65 kvm, inte ens 10 kvm större än den vi har nu. Rummen var yttepytte och svåra att möblera.

Den låg på första våningen. Superbra!! Men tyvärr ingen uteplats, och balkongen låg så högt upp ändå så det kändes som man var på andra våningen, katterna kan alltså inte använda balkongen som utgång på samma sätt. Helt ovärt då med andra ord.

Badrummet hade uttag för tvättmaskin. Superbra. Synd bara att det var bara plats för en sån där smal jätte liten tvättmaskin. Vi har en normalstor tvättmaskin. Den får alltså inte plats. Och då badrummet hade bara 3 väggar, så blev det liksom ett helt hörn därinne som man inte kunde möblera. Onödig yta, när det bara fanns så lite plats.

Köket. Yttepytte kök. För att ens få plats med köksbord var man tvungen att kila igen 1 av dörrarna, den som leder till sovrummet. För annars kan man inte ha något bord.


Summan av kardemumman var att vi väntar hellre på någonting bättre än att slösa ut våra ÖBO poäng på en lägenhet som ändå inte kändes så himla bra. Plus att det var inflytt nästa vecka, alltså 3 månaders dubbelhyra, vilket är 20.000 kronor för oss. Ovärt.

Det blir till att vänta lite till på den där perfekta lägenheten, som förmodligen aldrig kommer komma.

3 kommentarer:

  1. vafan, mina tummar har ingen kraft alls, har du testat att hålla dina tummar för dig själv? :P

    SvaraRadera
  2. Jo Lisa jag tror dina tummar är de bästa tummarna ever. Det ringde en kille till oss och var intresserade att byta med vår lägenhet. Det är en lägenhet vi är jätte intresserade av, men dom hade tyvärr redan hittat ett annat par att byta med. Men igårkväll gjorde det paret slut, MOHAHHAHAHAHAHA...så nu vill dom ha vår lägenhet istället:) Denna lägenheten är såååå perfekt. Så dina tummar gjorde verkligen susen. Hoppas nu bara detta går igenom!!!

    SvaraRadera
  3. haha, coolt! då fortsätter jag hålla dem ett tag till!

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar