måndag 3 maj 2010

Such a perfect day

Denna dagen har börjat riktigt riktigt riktigt otroligt bra!!
Vi åkte på en lägenhetsvisning, en lägenhet som vi inte alls är intresserade av, men det var fortfarande mysigt. I lägenheten bodde ett äldre par, gubben var konstnär så hela vardagsrummet var som en enda stor utställning, där står han om dagarna och målar, och på hyllan stod där en bag-in-box och han hade tvinnat skägget lite sådär i 2 stycken olika delar som hängde ner, riktigt bohemskt.

När vi åkte hem så var vi nära på att krocka med en annan bil. Magnus for direkt från Sverige till typ Italien eller nått annat hetsigt land, då han stort och högljutt började vifta med armarna och gestikulera att "DETTA VAR INTE OKEJ!!!!!" Den andra bilen tyckte det var roligt sen att följa efter oss genom hela stan ända tills vi svängde in till vårt parkeringshus. Det är bland de dyraste parkeringshusen i stan, så ja, vad säger ni nu då, va. Har ni inte råd att bråka va? va va va va va??? (hoppas dom inte läser detta och kommer hit, för nu är Magnus inte hemma)

Sen i alla fall så fick vi reda på en helt underbar nyhet, som jag inte direkt tänker skriva här just nu, för då förstör jag nog själva berättandet för Magnus. Men det var verkligen härligt!

Och nu är det snart dags att åka iväg på ultraljud för att få se den lille igen!! Det ska bli sååå roligt! Hoppas nu verkligen allt står bra till, så denna dagen fortsätter lika underbart som den startade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar