söndag 23 maj 2010

Mage vecka 23

Idag reagerade både jag och Magnus på att, jösses vad stor magen blivit.
Den har liksom vuxit över natten. Kanske svårt att se på korten, men det har den.
Den har verkligen vuxit bara över natten, rätt så ordentligt.


8 kommentarer:

  1. 4 månader kvar, sen måste du åka till skövde dagligen så inte stinus glömmer mig och asta!

    SvaraRadera
  2. Det lovar vi. Vi kommer ju och hälsar på er redan på Fredag. Wwiii.. Du jag tänkte förresten om vi skulle ta myskväll på lördan och titta på melodifestivalen? vad sägs om det.

    SvaraRadera
  3. haha, stinus? lördagen är bokad för melodifestival! vi har tom redan mutat anders och mårten med öl, så de också ska kolla.. är Magnus lika lättlurad? :P

    SvaraRadera
  4. Magnus följer tyvärr inte med till Skövde, han ska till Skåne på "herrträff". Men hade han följt med så hade han inte behövt mutas, Magnus visade nämligen surläppen när han fick reda på att han skulle missa melodifestivalen:)

    SvaraRadera
  5. ja Stinus blir det ju? De visste ju bara Stina och nu när de var en kille blir det väl Stinus, eller har jag fel? Ja just de, melodifestivalen. Det kommer bli en dyr historia om vi räknar öl för att få mårten att titta.. men det ska nog gå... :D härligt med en melodiintresserad kille, är det i Skåne de de finns alltså?

    SvaraRadera
  6. Tror ej dom är så kända i Skåne direkt, tror mer att man får hitta någon med ett så stort musikintresse så till och med melodifestivalen lockar. Stinus låter inte direkt lockande, vi får fortsätta tänka ut något annat bra helt enkelt. Jag och Magnus har satt en deadline på den 1 September. Då ska vi ha bestämt iaf 2 namn som vi ska välja mellan!

    SvaraRadera
  7. ÅÅÅh va fin du är gumman...magen börjar bli riktigt rund och go:) Puss puss

    SvaraRadera
  8. Tack viola. Ja nu börjar den verkligen synas :) Men än kan jag iaf sätta på mig vissa tröjor och Magen försvinner poff:)

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar