onsdag 5 maj 2010

Inte bara 1, men 2 pågar här hemma...



Då har vi varit på ultraljudet. Äntligen!! Barnmorskan sa att allting såg jätte fint ut och att från vad hon kan se så väntar vi en fullt frisk liten pojke. Nu blev allt väldigt verkligt, och vi svävar på moln här hemma! Ni får gärna komma med namnförslag, för det står verkligen still.

Nu kan du gärna få skynda dig ut lilla vän för vi längtar!!! <3>

7 kommentarer:

  1. åh vad mysigt. grattis, eller vad man nu säger :D

    SvaraRadera
  2. Åh, mys med en liten pojke :) Får se om han blir lika lång som karln din ;)

    SvaraRadera
  3. Namn är svårt.. Och förslag? Jag vet bara att jag själv gillar Alexander, Oliver och Ludvig, lite sådär.. vanliga, men ändå ovanliga namn. Nu heter ju dock en av katterna ludvig, så det får vara.. Hehe. Vet ju inte alls vilken bana ni tänker i, kanske vill att den ska heta Våldsbomben eller något helt knas.

    SvaraRadera
  4. Erik: Haha Nja du Erik. Vi är inte inne direkt på månstråle hållet. Jag är mer inne på Nils, medan Magnus vill att han ska heta Hugo. Magnus vägrar Nils och jag vägrar Hugo. Så vi står liksom still. Nu behöver vi komma fram till ett kompromiss namn som vi båda är nöjda över. Och tack för kommentaren:)

    Emma: Tack :)

    Lotta: Jag hoppas han väntar med längden tills han är ute i alla fall, inne i magen får han gärna hålla sig liten och nätt tack :)

    SvaraRadera
  5. grattis grattis! :D gillar båda hugo och nils faktiskt!

    SvaraRadera
  6. Hugo och nils ärfint !!! jag tänker Alexander eller Viktor till våran om det är en pojke. Vill ni ha korta namn ? Axel är sött.

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar