måndag 10 maj 2010

Födelsedaaaaaags helg

I helgen var jag hemma i Skövde för att fira min bemärkelsedag! Det var första året jag firade födelsedagen hemma och det kändes riktigt mysigt! Det ska jag fortsätta med! Sova i flickrummet kvällen innan och då fick jag nästan tillbaka de där känslorna av att man hade svårt att sova och man blev sådär förväntansfull. "kan vi inte sova nu? snälla" gnällde Magnus om och om igen, men det gick bara inte. Jag bara pratade.

Fredagen tillbringades hos min systers pojkvän Jonathan. Han har gjort om ett rum i sin lägenhet till en biosalong helt enkelt. Helt mörklagd och världens bioduk. Vi såg på "The Informers" måste vara den sämsta film jag sett på mycket mycket länge. Att man ens orkade fortsätta titta på filmen var för att filmupplevelsen ändå är så otroligt stark i det där rummet.

På Lördagen blev jag firad av Familjen! Jag fick en efterlängtad systemkamera. Jag har nämligen försökt köpa en systemkamera i över 1 månad nu, Magnus visste om att jag skulle få en i födelsedagspresent så han har lyckats hålla mig från att köpa den. Stackars Magnus har fått så mycket skit för att han inte lät mig köpa en ynka kamera till mig själv, hahaha.
Nu kan ni iaf vänta er lite bättre kort här i bloggen om ett tag, inte än direkt, just nu har jag bara lärt mig att bemästra Auto funktionen och det är liksom bara att trycka.

Jag fick massa annat roligt också, fick bland annat en webcam av Magnus, så nu kan vi videosamtala åt båda hållen Rosmari, Kul va?!:)



På kvällen åkte vi till Rosmari. Rosmari-Mårten, Anders-Lisa mot Mig-Magnus i M.I.G ett frågespel. Efter bara några varv så råkade vi komma in på namnförslag till den lille i magga min och det hela spårade ut. Leken lades ner och namn flög ut hit och dit. Det är såååå svårt!! Panik!
Det var en mysig kväll! Jag längtar tills jag kommer ner till Skövde igen! 2 veckor mellan denna gången bara!! :) Boka in mig Rosmari och Lisa!



Söndagen tillbringades i Ullared. Jädrar i mig vad saker vi köpte!!! Men vi höll oss faktiskt under budget med över 1000 kronor. Förstår inte hur det gick till. Sååå mycket extra vi köpte. Nu har vi nästan allting tills bebisen ska komma förrutom de 2 viktigaste grejer som spjälsäng och skötbord. Men det löser vi sen :) Efter Ullared åkte vi direkt hem till Örebro igen. Magnus såg någonting läskigt i backspegeln tydligen =)



När vi kom hem så var vi tvungen att sortera sakerna i köpt, vi hade redan glömt av några saker. Så vi spred ut allt på golvet där hemma i olika kategorier. Gud vad skönt att ha detta gjort känner jag:)

5 kommentarer:

  1. förlåt för min elaka kommentar nu, men jag bara måste!

    den där sista bilden påminner mig lite om hon den galna tanten i ullredserien. inte lika illa. men ändå :D

    SvaraRadera
  2. erika är typ lika illa som henne nu när hon är gravid, om inte värre? hahahahha

    fan va bra med webcam, astrid kommer bli mer uppdaterad på vifta med armarna då ju

    SvaraRadera
  3. hahaha Emma vad roligt att du sa det, jag kände mig verkligen som henne faktiskt. Men värst var nog Magnus när han efter ungefär 5 minuter där inne sa "Erika, jag tror vi behöver en till vagn" haha.

    Sen en riktigt rolig grej, hon ullaredstanten, hon säljer massa saker på tradera nu, under namnet "ullaredsfamiljen" exempelvis det där tältet de tältade i under serien! :)

    SvaraRadera
  4. och du bara måååååste köpa? :D

    SvaraRadera
  5. Njaaa. Jag känner att jag kan hoppa det. Men världens kändistält liksom. Det var ju nära att jag klippte till.

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar