onsdag 7 december 2011

Bortslösad TImme

Dagen har inte börjat bra! Vi skulle på lägenhetsvisning och bestämde oss för att ta en promenad dit. Bara efter några minuter ökade nederbörden och det lite mysiga snöfallet förändrades till vad som kändes som stora blöta snöbollar som kom piskandes mot kroppen. Wille började skrika och tyckte det hela var väldigt obehagligt.

Väl på plats var det folktomt och ingen bovärd syntes till. Vi fick vänta 15 minuter och sen lyckades vi efter många misslyckade försök få tag på bovärden i telefonen. De hade gett oss fel tid! Inte onsdag 11.30 utan fredag 15.00. Det måste vara vi som hört fel ville dom få det till och de tog absolut inte på sig ansvaret eller ens bad om ursäkt.

Efter lite tjat och ilska fick vi som vi ville. En visning. Efter 15 minuter kom bovärden med nycklarna. Fel nycklar! Vi fick besvikna gå hem igen i snöstormen utan att sett lägenheten och 1 timme bortkastat på denna dag som redan innan var stressig att få ihop. Suck.

Nu sitter jag och lämnar plasma, sen ska jag träffa Jens och fika, sen ska jag träna, sen ska jag på julbord med kollegor och sen inatt ska jag jobba. Så ni förstår att den där timmen var värdefull!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar