torsdag 29 december 2011

Så ska det låta och chokladfudge


 Sitter och fixar med "Så ska det låta" inför Nyårsafton. Jag är ju en självutnämnd och även alltid tilldelad rollen som lekmamma och har i år precis som andra år tagit på mig uppdraget att fixa kvällens underhållning. Min Så ska det låta tävling brukar bli uppskattad och detta blir fjärde gången i ordningen som jag kör den. Självklart byter jag låtar :)

Jag har även råkat få uppdraget att fixa efterätten. Det är alltså jag som står för kvällens viktigaste rätt enligt mig. Är det en dålig efterrätt så tycker jag det förstör hela middagen. Konstigt nog. Men jag är en sån göttegris så det är helt enkelt det jag brukar minnas i slutändan. Varför varför varför har jag tagit på mig detta uppdrag! Jag får prestationsångest.

Det kommer i alla fall bli ett försök att göra denna läckra chokladfudge tårta. Recept, bild och inspiration hittade jag inne hos "Lätta och Goda recept". Där finns massa mumsigt att välja och vraka mellan. Hoppas verkligen jag lyckas få till den så den blir lika smarrig som den ser ut på detta kort. Jag har den inne i kylen nu, jag och Magnus ska provsmaka den ikväll så jag vet om den är godkänd att servera imorgon. Är den inte det. Ja då får det gå åt helvete för jag har ingen reservplan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar