lördag 10 december 2011

Hittils i trisskalendern och trippelbyte

Tänkte att ni kanske var nyfikna på hur det går med min trisskalender. Ja ni ser ju resultatet än så länge, inge vidare helt enkelt! Än så länge har vi vunnit 100 kr. Men det har ju faktiskt inte gått hälften än så miljonvinsten kanske finns kvar :)

Idag hände någonting väldigt spännande. Ni minns den lägenheten vi var och tittade på i Tybble som var på första våningen med uteplats? Den fick vi ju tyvärr aldrig. Men nu visar det sig att en kompis till mig bor i lägenheten bredvid. Hon har fått tillskott i familjen och behöver därför större lägenhet. Sedan var det ett par som var intresserade av vår lägenhet som bodde i ett radhus ute i björkhaga.

Nu blir det kanske så att vi kommer få ta över vår kompis lägenhet, familjen i björkhaga tar vår lägenhet, och min vän tar familjen i björkhagas lägenhet. Ett trippelbyte alltså. Så det kanske blir så bra att vi ändå får den där lägenheten med uteplats ändå. Åh vad jag hoppas. Än så länge är det bara min vän det hänger på, vi vill ha deras, familjen i björkhaga vill ha vår, men Maria har inte sett lägenheten i björkhaga än. Så nu är det spännande :) håll tummarna på att allt klaffar!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar