torsdag 29 december 2011

Köpt Tyger

Så snart jag vaknade i morse åkte jag ut till IKEA för att köpa tyger, nu var det dessutom rea på några tyger så det var riktigt billigt! 19 kr metern kostade dom. Det är ju inga tyger för att sy kläder, men jag ska ändå inte göra det så då spelar det ju ingen roll. Svart, röd, blå och vit ska jag ha till att sy figurer till Willes sångpåse. Han tycker det är så spännande att öppna sångpåsen när vi har sångstund här hemma men han börjar nog tröttna på de figurer som finns i. Jag vill kunna sy några fler. Jag har funderingar på exempelvis ett hjärta, en jordgubbe, en våg, ett hus. Sen får vi se mer vad det blir. Jag återkommer med färdiga resultatet sen självklart.

Det gröna tyget med figurer som ser ut som en blandning av flodhäst och hund, det ska jag sy påslakarn och örngott till Willes spjälsäng. Tyckte det var så himla sött.

Tygerna med husen på köpte jag bara för det var billigt, har ingen aning om vad jag ska ha det till, men det kan vara bra att ha lite stuvbitar i framtiden när man vill hitta på något tänkte jag.

Nu ska jag ner på stan och försöka hitta mig en nyårsblåsa.
Hörs ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar