torsdag 24 november 2011

Dagis, Plasma, Frågestund

hej! Idag har varit en väldigt hektisk dag. Vi har varit och tittat på en lägenhet som vi blev rätt kära i! Även denna 3000 kr billigare i månaden så nu hoppas vi och håller tummarna igen!!! Sen har jag varit och lämnat plasma. Snubben i stolen bredvid mig svimmade av ett tag och låg där med benen högt i luften och var kritvit i ansiktet, då mindes jag den gången jag själv gjorde likadant. Jag gjorde så de fick jobba över en Fredag en timme eftersom jag inte kunde resa mig efteråt och fick ligga kvar och få någon speciell dryck för att öka mitt blodtryck. Väldigt läskigt.

Efter plasmagivningen så gick vi till Willes nya dagis, det kändes JÄTTEBRA! Även fast dagiset är väldigt gammalt, väldigt många dörrar och olika rum och känns som ett väldigt dåligt planerat utrymme så var det härlig personal, mysiga barn, stor lekplats utanför och det kändes som personalen hade ork och vilja att få dagistiden att bli en underbar upplevelse för Wille. Hoppas det blir lika bra som det känns!

Imorgon kommer jag svara på de frågor ni ställt i frågestunden! Ni kan fortfarande ställa frågor hela dagen om det är något ni undrar. Det gör ni genom att följa länken. Jag kommer även starta en ny tävling! Så håll utkik :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar