fredag 25 november 2011

Svar på Frågestund

Tack AnnieEllen för din fråga. Gubbarna har jag gjort via WeeWorld. Sedan har jag kopierat in bilden och fixat det sista i Gimp Image Manipulator. 


Jag har haft flera djur under min uppväxt. Kanin, hamstrar, fiskar och katter. När jag var liten tog jag alltid med mig djur hem till mina föräldrar. Bortsprungna hundar och annat. Jag försökte lära dom trick och gav dom mat. Jag hoppades alltid på att ägaren aldrig skulle höra av sig så jag skulle få behålla hunden, men det hände ju aldrig så klart :) Tack Bibeläventyr för din fråga! På bilden under följer några av mina husdjur under åren :) Fast den svarta katten hette "Alice" och inte "Astrid" blev lite stressigt där :)


Mitt största intresse vid sidan av bloggen är nog film, serier och teater. Jag älskar att titta på film, både på bio och hemma i soffan och jag tycker även om teater. Jag är nästan uppväxt på en teater då min mamma jobbat som vaktmästare på Skövde stadsteater hela mitt liv och har fått följa med henne på flertalet uppsättningar. Jag har även själv varit med i några teaterföreställningar, både riktiga på teatern men också på draman i skolan. Älskar att uppträda :) Frågan ställd av Bibeläventyr. På bilden under är jag Poliskonstapel i en uppsättning gjord på Draman i Skolan. Här fick jag spela ut min manliga sida med bullrigt skratt och stor Ölmage :)


Jag har gjort denna färdiga signaturen i Gimp, enkelt genom att bara skriva min signatur med ett typsnitt jag tycker passar. Jag tar bort bakgrundslagret, sedan sparar jag den som en bild i formatet "png" så att det inte finns någon bakgrund på den. När jag har en bild jag sedan ska lägga upp i bloggen så öppnar jag bilden i Gimp Image Manipulator och sedan öppnar jag min signatur bild, så kan jag flytta den vart jag vill ha den på bilden. Sedan sparar jag bilden.Frågan har jag fått från Anonym. Nedan följer en bild på hur jag gör. Jag visar flyttverktyget som gör att jag kan placera Signaturen vart jag vill. Jag visar även att jag har öppnat 2 olika bilder, 1 den bilden jag vill visa, 2, min signatur bild. Jag visar sedan resultatet.

Just denna blogg har jag bara haft i några månader, men innan denna bloggade jag på "noonewantsforever". Jag tyckte namnet var så deppigt och jag behövde någonting nytt därför flyttade jag hit. Innan dess bloggade jag på några andra siter också innan jag hittade rätt här på Blogspot. Jag gjorde mitt första blogginlägg någonsin på bloggen "Insomniac" den 25/9-2007 och inlägget handlade om att det spökade i min lägenhet. Någonting jag har fått för mig flera gånger efter det. Men förklaringen hittar ni i titeln på bloggen "insomniac" alltså sömnbrist, precis som alla andra gånger jag fått för mig att det spökat. Det säger ju en del om det helt enkelt :) Tack Maria för frågan.

Här kommer länkar till de bloggar som jag följer just nu. Men jag vill gärna ha tips på fler roliga bloggar att följa!!! :) Familjen Bus, Adaras, Agnes, Caroline, Axdal, Elin Nygren, Elin, Andrea, Sofie, FrökenM, Rosmari, Carolina, Viola. Som sagt. Tipsa mig gärna om roliga bloggar du själv följer, eller din egen!! Tack Maria för frågan!

 Jag har aldrig baserat en vinst på de där kriterierna. Däremot kan jag ha baserat någon vinst på hur snyggt blogginlägg de gjort, eller hur dem har motiverat varför de ska vinna. Men oftast är det faktiskt slumpen som avgör, då jag tidigare använt mig av ett program kallat "random". Nu har jag fått reda på att det inte är tillåtet att dra vinnare så här enligt lotteri inspektionen, så nu får jag komma på något nytt :)


Förmodligen kommer jag köra en till satsning som innan, fast inte alls i samma storlek. Min tidigare goodiebagtävling fick över 100.000 besökare, över 100 vinnare och över 10.000 kommentarer, så ni förstår att det kommer vara omöjligt för mig att slå det. Och det tänker jag inte ens försöka :) Men absolut tänker jag göra en mindre variant av det senare! Tack Maria för ännu en fråga :)

Skåne, Skåne, Skåne!!! Skåne är så avslappnat och härligt, somrigt även på vintern. Känns som man är utomlands! Otroligt landskap på många sätt. Jag är så glad att jag har haffat mig en Skånepåg så jag har en bra anledning att åka dit :) Tack för frågan Emely!


Jag vill ha ett barn till, men än är jag inte redo. Magnus är nog nöjd med Wille och han känner inget behov av att skaffa fler, så det blir nog lite övertalningsjobb där :) Men planen som den ser ut nu är att jag ska plugga klart (3 år) sen ska jag skaffa jobb och jobba minst 1 år. Så om ca 4 år satsar jag på nästa :) Johanna ställde denna fråga. Tack :)

Nej, tyvärr inte. Mina föräldrar bor i Skövde ca 15 mil här ifrån. Magnus föräldrar bor i Vinslöv ca 40 mil här ifrån. Det är en sak jag hade velat ändra! För det känns lite tungt att inte ha familjen nära när man har barn. Men det är någonting man vänjer sig vid också, och det går väl an när man bara har 1 barn. Men om vi nu någon gång skaffar oss ett till, ja då får vi nog börja fundera på att flytta närmre familjen. Tack Martina för din fråga!
Wille tycker om nästan alla program på TV fast helst av allt reklam! Men om man skulle behöva välja 1 program som han skulle kunna se hela tiden så skulle det nog vara The Simpsons, det blir han lika förtrollad av varje gång. Vilket är helt ok för mig, för jag tycker också det är skoj :) Tack Bibeläventyr för din fråga!

Om Wille skulle blivit en tjej så pratade vi om att vi ville att han skulle heta Stina. Jag tycker det är ett väldigt fint namn och sen ligger det i släkten efter min farmor Kristina, kallad Stina. Min syster har också varit inne på namnet Stina så det blev lite "den som får en tjej först får namnet" :) Men nu tror jag att hon tänkt om, så namnet är fortfarande ledigt och blir nästa tjej en tjej kanske det får bli en Stina ändå :) Tack Bibeläventyr för ännu en fråga :)Jag har ingen direkt favoritidrottsgren, jag idrottar inte direkt på det sättet. Jag gillar nästan allt kan man väl säga istället. Simning, löpning, tennis, badminton, ja nästan allt med bollar helt enkelt, jag har rätt bra bollkontroll. Sen är jag sämre på uthållighet, inga maraton här inte :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar