lördag 12 november 2011

Fars Dag


 Idag är det Fars dag. Jag "överraskade" Magnus med en Tårta och lite presenter. En snygg kofta som tyvärr var för kort och sedan Steve Jobs bok. Jag hade ju egentligen velat ge Zlatans bok, men tyvärr var den ju självklart slut överallt. Wille vägrade att sova eftermiddag så det blev lite stressigt med tårta och presentöppning, men det var mysigt ändå!

Min egna pappa är i Kanarieöarna just idag, lucky bastard! :) Jag får helt enkelt skriva ett grattis här istället. Man får skylla sig själv när man reser bort över fars dag. Då blir det bara ett litet Blogg-Grattis. Haha.

Jag och Magnus har även hunnit gå en snabbis till lekparken idag och vi åkte lite rutschbana. När pappa är med vågar Wille åka :) Sedan åkte Magnus till jobbet och Wille och jag stannade och lekte. Nu går han nästan hela tiden, i alla fall när vi är ute och han har overall och skor på sig. Han tycker väl det är smidigare än att kravla runt när han har så mycket kläder på sig.

Vi har inga direkta planer mer idag.  Jag ska sitta och skicka ut mejl till alla företag som var med i Goodiebagtävlingen med allas adresser. Det blir väl ca 100-120 mejl allt som allt. Så det kommer ju ta ett tag som jag hoppas ni vinnare förstår. Men det kommer trilla ner priser under flera veckor nu så det blir julafton hela tiden kan man säg :)

Vi hörs senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar