onsdag 19 oktober 2011

10 cm bort runt midjan


 God morgon gott folk! Idag är verkligen en strålande morgon tycker jag för i morse mätte jag 10cm bort runt midjan. Tack Tack Tack! :) 4 veckor tog det. Inte så himla lång tid ändå. Då kan man verkligen förstå hur mycket äckliga slaggprodukter som satt fast där, under huden, och trivdes. Usch.

Jag svälter inte mig själv, jag unnar mig mer nu än innan, innan kanske jag åt saker av fel anledningar eller inte ens njöt av att äta. Därför känns det som jag unnar mig mer nu. Tar jag någonting onyttigt nu så tänker jag på konsekvenserna, och kommer jag fram till att det är värt det, då njuter jag som om jag aldrig skulle få äta igen. Åh mat har aldrig varit godare!

Imorgon är det alltså invägning nr 4 och denna veckan som alla andra veckor känns det som jag har gått upp i vikt. Fast denna veckan känns det mer så än det någonsin gjort, men det kanske är för att jag har varit ute och druckit 3 gånger och de dagarna åts det både chips och godis och annat onyttigt.

Sedan hade jag och Magnus filmkväll igår, vilket skedde på nyårsafton sist (Magnus gillar inte film, fråga mig inte varför, jag trodde alla gillade film, men nej, Magnus gillar inte film) och då åt jag både chips och skumraketer. Oj oj oj. Moffa vecka verkligen. Så vi får se resultatet!

Idag ska jag i alla fall försöka gå ut och gå en riktigt långpromenad. Problemet är att Wille är riktigt förkyld, och han ska opereras på Tisdag, så jag vet inte om jag vågar! Tror ni att en förkylning kan bli värre av frisk luft?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar