måndag 10 oktober 2011

Loppisfynd


 Någonting jag verkligen går i gång på är ett ordentligt fynd! Det är svårt att förklara men när jag vet att jag gjort världens klipp så rusar blodet ännu lite snabbare! Så i Söndags var jag helt uppe i varv!

Det började med att vi skulle åka ut och köpa en vinteroverall som vi hittat på blocket. Jag bestämde mig för att jag inte ville lägga 1400 kr på en ny overall som jag inte ens vet om Wille kommer kunna använda, och som jag vet att han om han nu kan använda, ändå endast kommer använda i några månader. Så vi kom fram och köpte den blåa overallen och matchande mössan från Polarn o Pyret, jättefin kvalité för endast 300 kr.

Ännu mer upp i varv blev jag när vi på vägen hem hittade en "loppis" skylt och åkte in på vägen och hamnade i Polarn och Pyret himmelen! Där hängde mängder av Overaller, regnställ, och kläder tyvärr det mesta alldeles för stort, men denna bruna overall och de blåa tightsen hittade jag i Willes storlek. Båda i nyskick! Vi hittade även en träleksak från BRIO och en rökdykare för endast 200 kr!!

Åh mitt hjärta. Vad jag älskar fynd!

 Hälsningar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar