måndag 17 oktober 2011

Wille ska opereras


 Då var det dags. Datumet är satt. Ingen återvändo. Nu ska det hända. Nu ska Wille opereras och mitt hjärta stannade en snabb sekund när jag öppnade brevet och insåg att det redan är nästa vecka! Redan dagen efter han föddes fick vi reda på att detta skulle ske, vi visste att när han var ungefär ett år skulle han genomgå en operation, men inte trodde jag att tiden dit skulle kännas så kort.

Men ni ska inte vara oroliga för egentligen är det inte en komplicerad operation. Väldigt rutinartad och enkel som doktorn så fint sa att han skulle kunna göra i sömnen. Vilket jag hoppas att han inte gör!

Hur enkel och rutinartad operationen än är så är en operation alltid en operation, Wille ska sövas vilket alltid är en risk och detta får självklart mitt mammahjärta att ömma redan nu. Det värsta av allt är att det hela ska ske i Uppsala, så inte ens i sin egna "trygga" stad. Vi ska bo på sjukhuset i Uppsala i 5 dagar, vilket för mig är ett stort stressmoment!

Ja, jag är nervös och orolig och detta kommer nog bli den tuffaste veckan hittills i mitt liv, men det finns inget att göra åt. Nu är det bara att köra, hoppas på det bästa, och bara sända Wille all kärlek och stöd som vi kan! Och försöka att inte låta han se hur stressad, orolig och nervös detta gör mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar