lördag 15 oktober 2011

Fullt barskåp

Nu var jag hemma igen efter kvällens bravader. Vi slutade på Strömpis efter en mycket trevlig förfest hemma hos mig! Som ni såg på bilderna innan hade jag öppnat upp hela barskåpet och folk fick ta för sig av vad dom ville! Konstigt nog har jag mer sprit, vin och öl här hemma i kylen nu, än vad jag hade innan jag öppnade dörren för festen. Vad är det med Svenskar och inte våga ta för sig?

Det kom in en kille i köket och jag säger "Välkommen! Det finns öl, cider och rosévin i kylen, sen finns det sprit, rödvin och bål att ta för sig borta på bänken, ta vad du vill!" Personen säger "Skämtar du?" -"öh, nej jag skämtar inte, det är bara att ta vad du vill ha" säger jag. "Vadå? Bjuder du?" -"ja det klart!" sa jag då. Jag tycker det är trevligt att bjuda folk på både dricka och snacks när jag har fest, (Det händer ju typ max 1 gång per år) Hade jag inte velat att dom skulle ta någonting hade jag inte erbjudit. "TACK! vad snällt!" säger personen och är helt chockad över mitt erbjudande, så chockad så att han lite blygt tar lite utav bålen och sedan en liten drink och sedan säger "Jag lämnade min vinflaska och öl här, du får dom! tack så mycket för att du bjöd på dricka!!". Han lämnade alltså MER kvar än vad han tog.

Så att bjuda på sitt egna barskåp, och låta folk dricka dig "ur huset" om man nu vill kalla det så, det verkar löna sig, för nu är mitt barskåp fullare än någonsin!!

Roligt att ni kom allihopa! Jag hade supertrevligt och imorgon kör vi igen :) Då blir det Sahara Hotnights på Frimis! Förfest i min keps på Hertig Kalles Allé

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar