måndag 31 oktober 2011

Kväll på akuten

Kvällen har tillbringats på Akuten, det visade sig att det inte var någon direkt fara. Men vi hade ändå rätt i vår instinkt att det inte var helt som det skulle vara. Hade vi inte åkt in kanske det hade blivit värre så vi är ändå glada att vi gjorde det. Wille skötte sig superduktigt som vanligt. Han är så lugn och duktig när det kommer till sjukhus. Väldigt skönt!

Resten av kvällen har jag suttit och packat paket, jag har sålt av kläder på tradera. Jag är mycket nöjd av hur mycket jag fick ihop för denna gången tycker jag inte att jag sålde någonting knappt men fick ändå bra med pengar. Tradera är underbart! :)

Imorgon kommer jag tillbringa hela dagen med att titta på tävlingarna, vilka som har vunnit priserna. Det ska bli spännande :) Tänk att jag ska ge ut priser för typ 30.000 kr. Det är ju galet! Hur kunde det hela bli så stort egentligen, det undrar jag. Och hur har jag orkat? Det har jag knappt gjort får jag väl erkänna. Det är därför jag bloggar här istället nu. Goodiebagen tog död på bloggen, men det var också den som höll den vid liv så länge som den gjorde. Så det är med blandade känslor jag ikväll avslutar tävlingen, och nu går vidare helt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar