tisdag 12 juli 2011

Bada och Glass


Godmorgon. Idag kanske vi gör en favorit i repris. I Söndags var vi och badade! Det finns en barnbassäng och en liten kiosk bara några minuter från vår lägenhet. Perfekt att gå dit med Wille när det är varmt! Han älskar det verkligen och det är så kul att se. Han stod och gick själv längst med kanten och tyckte han var vuxen =) Sen självklart bara släpper han taget och ramlar ner, men Magnus var snabb som tur var och fick tag i han innan han hamnade i vattnet. Annars hade han nog fått en chock. Vattnet var iskallt men det verkar ha passat Wille för han bara njöt av livet och plaskade och skrattade.

Sedan fick han smaka pappas glass efteråt. Laktosfri vaniljglass med blåbär. Mums säger Wille. Han totalt älskade det och blev som galen och bara ville ha mer och mer. Och vi som sa att vi inte skulle ge Wille något sött innan han typ själv kan argumentera varför han ska få godis. Haha. Det blir så annorlunda när man är där. Det klart att han ska få smaka på glassen när han ser så intresserad ut. Världen är ju till för honom att upptäcka. Lite glass har väl aldrig skadat :)

2 kommentarer:

 1. Härliga bilder :D
  Vilken härlig inlägg!

  SvaraRadera
 2. Maken tycker att barnen borde kunna få en glass om dagen när det är sommar...
  Då sa jag "Ok, om du är där och argumenterar med dem när vi anser att sommaren är slut och de tjatar hål i huvudet på oss för att få den där glassen de då är beroende av..."
  Sen dess har han frågat mig innan han köpt glass och inte sagt något om jag sagt nej. Och lillkillen fick sin första glass först i förrgår, en piggelin.

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar