söndag 10 juli 2011

Ingen tid

Godmorgon! Igår jobbade jag ett dubbelskift. På Ica på dagen och sen på Cherry på natten. Så därför hann jag inte blogga igår. Jag hade tänkt sätta mig vid bloggen idag, hela dagen, och bara komma ikapp allt jag ligger efter med tävlingar och annat. Men så ringde dom från Ica och vill att jag ska jobba idag, så jag börjar nu kl 15 och jobbar till 22. Jag vaknade precis nu också (12.30) för att jag jobbade hela natten, så det blir inte mycket tid över.

Ska försöka ordna med lite tävlingsvinnare när jag kommer hem ikväll. Annars gör jag det så snart jag hinner. Ni får helt enkelt ha tålamod. Jag är ute i livet igen och försöker tjäna lite pengar. Det är både jobbigt men också jätteroligt. Det jag tycker är mest tråkigt är ju självklart att jag inte hinner blogga. Det känns som en stor del av en själv och ens behov som inte riktigt blir uppfyllda.

Detta var ett långt och tråkigt inlägg kände jag nu. För att skoja upp inlägget lite så drar jag en vinnare ur Goodiebagen till en av er läsare. Bara för att du är så söt och trofast och läser min blogg trots dålig uppdatering och tråkiga inlägg. Skriv i en kommentar att du är här! Glöm inte att du måste ha anmäla dig till Goodiebagen först innan du kan tävla.

24 kommentarer:

 1. Jag är här ett par gånger per dag i alla fall :)
  Klart man inte hinner blogga så ofta alltid, man har ju ett liv utöver. Ta det lugnt också :)

  SvaraRadera
 2. Jag är gärna med och tävlar här med.
  Förresten jag vann örhängen från goodiebagen men det har ff inte kommit, vet du varför?

  MVH Anna S

  SvaraRadera
 3. Anna: Alla som valde priser från Znazit har tyvärr inte fått sina priser. Det är ett bluffföretag som bara utnyttjar gratis reklam utan att ge priser. Jag ska snart skriva ett inlägg om det i bloggen så vi kan sprida ordet. Du får självklart välja ett nytt pris.

  SvaraRadera
 4. Så mycket man vill göra och så lite tid! Samma problem för mig fast istället för tidsbrist har jag ingen möjlighet :)

  Kram Mikaela!

  mikaela.norgren@live.se

  SvaraRadera
 5. Ta det när du hinner och orkar! Familj och jobb går ju före bloggen :) Det har (förhoppningsvis) alla förståelse för! Hoppas du får en bra dag på jobbet! Kram Ingrid

  Och förresten, jag är gärna med i utlottningen :)

  SvaraRadera
 6. Jodå, jag läser :) Och är med förstås.

  Härligt med fullt upp, jag märker att de flesta bloggar slår av på sommartid, jag själv också. Jag är hellre ute i det fina vädret med ungarna :)

  SvaraRadera
 7. Klart vi hänger kvar här:-)

  SvaraRadera
 8. Men fy vad mycket dåliga och knasiga företagare det finns på nätet! Man vet ju inte vart man kan handla från snart... Tråkigt. Men det är bra att folk sprider sina erfarenheter så man kan välja vart man ska handla. Åh jag börjar bli nervös för när jag ska ut och jobba igen, allt blir verkligen annorlunda då! Men Ica är ett fantastiskt företag att vara en del av så det ska nog gå bra ;)

  SvaraRadera
 9. Jag är här (i stort sett) varje dag! :)

  SvaraRadera
 10. Sol ute
  sol inne
  sol i hjärta
  sol i sinne :-)

  Kram Bitte
  anders.nilsson6@comhem.se

  SvaraRadera
 11. Jag är här och läser, trofast som en gammal hund :)

  SvaraRadera
 12. Jag läser :)
  Och så vill jag också gärna vinna ;)
  petronellan@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Är gärna med och tävlar, förstår att du inte hinner uppdatera så ofta nu när du jobbar. liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 14. Jag är här!
  Tyckte inte att det var tråkigt att läsa. Det är ju så här vardagen ser ut för många. Saknar ju förstås dina inlägg.... ;) Men pengar är ju inte så dumt det heller.

  SvaraRadera
 15. Jag är gärna med och tävlar :)

  rebecca_thoren@yahoo.se

  SvaraRadera
 16. Jag är här!! För det är väl här man skall skriva det?? Fast i morgon är jag där...igen...på jobbet för ett nytt 10-timmars pass. Pust...

  Susanne LG
  gotland(at)speedmail.se

  SvaraRadera
 17. Jag är med och tävlar här med :-)

  SvaraRadera
 18. jag tittar in hä i stort sätt varje dag..

  SvaraRadera
 19. Hej!

  Känn ingen press på att varken uppdatera bloggen eller vinnare. Vi väntar så snällt och förstår att tiden för loggvärlden är sämre då du börjat jobba.

  :) Må gott och kram!

  SvaraRadera
 20. Jag läser din blogg varje dag! Även om jag inte är så duktig på att kommentera så finns jag ändå här :)
  holgersson.malin@gmail.com

  SvaraRadera
 21. Jag är med och tävlar:)

  beabofink@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. sofie.brannlund@hotmail.com11 juli 2011 15:13

  klart jag läser din blogg ovanligt att din blogg inte är uppdaterad varje gång man tittar in men klart du ska jobba och tjäna en slant roligt att du har hittat ett jobb som du trivs med för de är inte de lättaste och sen har du din underbara familj att umgås med. Men jag tittar in hos dig flera gånger per dag fast du inte uppdaterar bara för att jag gillar din blogg så mycket. Tack för att du förgyller min dag lite nu å då.

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar