tisdag 5 juli 2011

Design och Jobb

Hej. Ber om ursäkt att designen ser knäpp ut! Jag har fel på mitt program så det har hoppat ur lite. Men det ska snart fixas! Idag har jag bara inte hunnit med någonting. Klockan 05.15 ringde klockan i morse och iväg var jag till mitt öppnings-pass på Ica. Jag jobbade bara 3.5 timme och cyklade sedan hem för att bara möta mina föräldrar som skulle vara barnvakt till Wille och sen var det iväg till nästa jobb.

Idag skulle jag nämligen få gå med Magnus till Sjukhuset. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med "min framtid" jag vet inte exakt vad jag vill utbilda mig med eller vad jag vill jobba med i framtiden. För att få så mycket erfarenhet som möjligt, och för att jag ska kunna bestämma mig någon gång så följde jag med Magnus och jobbade lite som hans undersköterska kan man säga. Så idag har jag fått känna på hur det är att jobba som sjuksyster. Det var väldigt intressant, men jag är fortfarande osäker på om det verkligen är något för mig. Däremot var det riktigt roligt att se Magnus jobba. Han är verkligen en klippa! Jätteduktig på det han gör och det är roligt att han trivs så bra också.

Imorgon kör jag tvärtom att klockan ringer 05.15 igen fast den gången åker jag till sjukhuset på morgonen. Slutar klockan 16 för att sedan börja på Ica klockan 19 och jobbar fram till 22. Så imorgon blir det i ett igen. Sedan är jag ledig några dagar och hinner uppdatera er om både det ena och det andra.

Nu ska jag sova för att få upp energin till imorgon. Det är påfrestande att jobba dubbla skift när man har varit hemma i över ett år!

2 kommentarer:

 1. En stor klapp på axeln för ett bra jobb du gör,sj är jag också inne i sådan period när jag inte vet vad jag vill studera eller jobba med.Just nu så läser jag engelska genom arbetsförmedlingen 3 dagar i veckan.Och det känns rätt bra för då behöver man inte tänka på csn.Men nu har de bestämt att jag skall bara göra detta fram till den 15 juli sedan får jag vara ledig i 2 veckor sedan skall jag göra en praktik i 3 månader.Samt är det väl bra att komma ut lite men det är som e lite trist att de bara utnyttjar praktikanter eftersom de jobbar gratis.Men det e svårt att hitta något som passar just för en och jag bor ju ensam med min son och min syster kan ju inte ställa upp hela tiden för hon bor ju också själv med sina 2.Hoppas att det löser sig för oss båda i framtiden.

  puss kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Grattis till nytt jobb :)
  Jag har inte tittat in i bloggen på länge men jag har för vana att titta till de bloggar som jag funderar på (el kommer att ha) ett samarbete med.
  Vänligen
  Ann-Louise, Elmas handelsbod

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar