tisdag 12 juli 2011

Inch Blues Skinntofflor


Om Inch Blues Skinntofflor
Dessa underbara Innetofflor är i mjukt naturläder. Tofflorna är handgjorda i England och har en halkfri sula i mockaskinn. Denna typ av skor sitter väldigt bra på foten, och är perfekta att krypa, stå och gå i utan att halka. Skorna skyddar den ömtåliga barnfoten utan att forma den. Passar både för barn som just lärt sig krypa eller gå, och som innesko på dagis för större barn. Elastiska i fotleden. Levereras i fin presentförpackning. Rengörs med fuktig trasa eller med godkänd läder rengöring.

Detta tyckte vi om!
Det bästa med dessa tofflor måste vara att dom var så otroligt enkla att ta på! Dom har ett elastiskt band som gör att man kan ta bort baksidan av tofflan för att enkelt skjuta in foten. Nu slipper jag bråka med Wille varje gång vi ska sätta på skorna. Bara enkelt glida in foten! Sedan gillar jag saker med kvalité och det märks att dessa verkligen är noggrant gjorda. Det känns i materialet att dom kommer hålla länge! Dom är mjuka, lena och förmodligen supersköna mot den lilla foten!

Detta tyckte vi mindre om.
Nu när det är så himla varmt ute så blir det lätt svettigt i tofflorna. Men det säger väl sig kanske själv att man inte har på skinntofflor när det är 30 grader ute :) Så egentligen är det väl inte negativt utan mer en självklarhet. Jag kände bara att jag var tvungen att skriva nått och jag hittar inget annat jag inte tycker om med tofflorna. Dom är så otroligt söta och supersköna!!

Skulle jag tipsa andra om produkten?
Japp! Jag har länge innan tänkt köpa dom och nu när jag såg att det fanns med brandbilar på så var vi bara tvungna att ha dom. De jag köpte var i storlek "Medium". 6-12 månader. Wille har rätt små fötter så dessa är fortfarande lite stora för honom. När han växt ut dessa kommer vi garanterat köpa ett till par som han kan ha på dagis. Perfekt när dom leker och springer runt så dom inte halkar och skadar sig. Just nu kostar dom 229 kr hos Cutiepie och det är även Fraktfritt fram till 31/7!!!

1 kommentar:

  1. Så söta! Vi kör med bobux eller toffelhjälten :) Kram kram

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar