torsdag 7 juli 2011

Varning för Gabriella-2010

Jag vann en Auktion från " Gabriella-2010" på tradera där titeln löd "Polarn och pyret set, byxa t-shirt". Då trodde jag att både byxan och T-shirten var från Polarn och Pyret. När jag fick mitt paket så såg jag att byxorna var från HM och tröjan var från PoP. Jag gick in för att läsa i objektsbeskrivningen som jag hade missat och såg där långt ner att det stod att byxorna var av annat märke. Inget märkvärdigt tänkte jag då. Jag lämnade ett positivt omdöme till säljaren med 17 poäng av 20, jag var ärlig och skrev i kommentaren

"Trodde att båda skulle vara Pop, lite besviken, men annars är jag mycket nöjd".


Jag fick ett riktigt argt mejl från henne där hon skrev

"Hur kan man skriva som du gjorde i omdömmet???? Det stod HELT KLART OCH TYDLIGT I ANNONSEN att det var olika märken i shortsen och i tröjan...Har du dyslexi så buda inte om du inte kan läsa vad som står!!!!!"

Jag skrev tillbaka till henne att jag inte lämnat negativt omdöme om hon hade missförstått, utan att omdömet klart och tydligt är positivt. Att jag bara ville förklara varför hon inte hade fått 20/20 av mig utan bara 17/20. Jag skrev och berättade att jag trodde båda skulle vara PoP pga titeln, men att det var för jag hade bråttom och inte läst noga. Men påpekade ännu en gång att det nog inte borde spela någon roll för hennes framtida Auktioner med tanke på att mitt omdöme ändå var positivt.

Nu idag en vecka senare fick jag ett mejl om att jag fått ett negativt omdöme på tradera. Något som jag aldrig fått innan. Jag är alltid mycket noggran med att betala i tid, och skicka mina egna paket i tid. Jag har bra kontakt med säljare och köpare. Och jag tyckte jag förklarade denna situationen för henne bra. Synd att jag redan gett henne ett positivt omdöme när man får tillbaka detta omdöme.

" SE UPP. Oerhört virrig person. SPÄRRAD. Ej välkommen något mer..."
Skojar hon med mig eller?? Vissa personer har ju seriösa problem!

9 kommentarer:

 1. Men herregud... Usch, det finns mkt märkliga människor! Mycket trist! :(

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. men herregud vilken idiot !! Nåväl, du har säkerligen en massa positiva betyg som väger betydligt tyngre !! Synd bara att hon ska få förstöra !! KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Men jösses... vissa Tradera-personer är ju helt sjuka...

  SvaraRadera
 4. synd att såna ska få finnas...
  ett set är ju byxa å tröja, tycker ja iallafall..
  ha råka ut för en del negativa omdömmen med då jag ha sålt å sen ha ja varken fått pengar eller svar av köparna, först då ja skriver ett negativt omdömme vakna dom å blir jätte elak, fast man gett dom 1 månad å flera mail..

  SvaraRadera
 5. am,en fy vilken vidrig person!

  SvaraRadera
 6. Nedanstående kopierat från hennes annons och jag undrar, vem som är virrigast?

  " Tillagt i objektsbeskrivningen (5 jul 21:23)

  Hejsan...
  Det har blivit något fel...

  Vet inte varför denna auktionen har kommit upp igen.
  Tunikan är redan såld....

  Mvh Gabriella"

  SvaraRadera
 7. Men vilken människa!
  Jag vet inte hur tradera funkar med omdömen nu längre, men testa att maila dom, inkl er mailkonversation. Där framgår ju vad som hänt också, och du har ju varit trevlig hela vägen - det är hon som är... helt sanslös!

  Förhoppningsvis kan dom ju ta bort omdömet!

  SvaraRadera
 8. Men hallå hur knäpp får man bli?! Man borde ju inte "få" skriva att det är ett pop set när det inte är det... Hur som snacka om att överreagera, hoppas det inte tynger ner dina andra omdömen.

  SvaraRadera
 9. Men fy, så tråkigt när det inte funkar som det ska, och vilken överreaktion?! Synd att man inte kan ändra omdömet du gav henne.

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar