fredag 22 juli 2011

Mot Danmark!

Hej och Godmorgon! Jag satte mig och tittade genom bloggen och ser att mina kort är fruktansvärt suddiga. Det kanske är något fel på linsen på mobilen, för så dåliga kort brukar det inte bli! Tyvärr har jag inte med mig någon sladd till min vanliga kamera så jag kan inte lägga in några bättre bilder, så de 1.5 veckorna som är kvar får ni helt enkelt nöja er med riktigt usel kvalité på korten. Bättre än inget säg :)

Idag åker vi till Danmark. Det betyder inget bloggande! :( Jag har nästan blivit beroende av mobilbloggandet nu när jag har lärt mig och sett hur lätt det är. Skönt och smidigt. Igår bloggade jag när jag ändå inte kunde göra annat. När det är dötid. I bilen, i väntan på bussen, när jag sitter inne hos Wille för att han ska somna. Ja sånna stunder då man annars mest bara sitter och stirrar. Men i Danmark kostar det för mycket att ha igång internet så fort jag blir sugen på att blogga så jag ska försöka hålla det till det minimala.

Jag lovar att tidsinställa några inlägg så det inte blir helt dött här inne. Någon tävling, recension och Auktion lär väl dyka upp under dessa dagar i alla fall så håll utkik :)

Vi hörs på Söndag!!
Go Dansk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar