söndag 3 juli 2011

Tävling Otur!

Hej alla! Goodiebagen fortsätter till slutet av sommaren. Över 100 olika personer har vunnit och flera stycken har vunnit flera gånger. Med denna lilla deltävling tänkte jag sikta in mig på just er med otur! Kanske vänder den nu! För nu tänker jag köra en liten specialare! Tema otur helt enkelt. Du som fortfarande inte har vunnit någonting ur Goodiebagen har nu chans att vinna! Jag drar 3 stycken lyckliga otursmänniskor :)

Tävlingsregler*Endast du som inte vunnit än får vara med och tävla!

*Skriv en motivering till varför just du har mest otur.
Glöm inte att lämna E-post och eventuell bloggadress. 

Tre vinnare dras
17/7

Obs!!
Du måste varit medlem i Goodiebagtävlingen minst 1 vecka för att vara med i tävlingen!

14 kommentarer:

 1. Skojig tävling! Lycka till alla otursföljare :)

  SvaraRadera
 2. jag skulle vilja vinna tävlingen då jag aldrig vinner något så vore så roligt att vinna något för en gång skull ;-) kram veronica

  samine_Thimon@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Vilken roligt tävling! Det var ju en himla otur att jag redan vunnit en gång då hehe

  SvaraRadera
 4. Har tävlat här länge men inte vunne nåt så nu hoppas ja att ja får chansen att vinna.. Jag bruka aldrig ha turen att vinna i tävlingar.. men på sista tiden ha ja vunne ett par tävlingar så ja hoppas turen håller i sig nu :)

  Anna Österlund
  smajl_123@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. jag har inte heller lyckats vinna nått trots ihärdigt kommentarande;) jag har alltid haft en jäkla otur-blev överkörd av en moped på valborg ett år, stukade foten på midsommar året efter,bröt armen på senaste julfesten med jobbet eftersom jag snubblade i en drink på dansgolvet för att jag skulle vara lite snabb och spana in byggmatte bakom djbåset;P ah de e sant!! så nu hoppas jag på tur de här året-både i livet och i tävlingen;)

  lakritzflicka@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Hejj
  Jag har varit i med några tävlingar,jag har vunnit 3 ggr,men jag försöker vara med i de tävlingar som ja ser..det är alltid kul att vinna,men det är ju inte allt heller.Men det blir alltid ett + i kanten för då är det någon som har mitt inlägg och min blogg som ni är välkomna till.Och roligare blir det om ni kommenterar för ibland undrar man ju om sitt inlägg kommer in,vill gärna vara med i denna tävling

  ha det bra

  SvaraRadera
 7. Jag har aldrig vunnit i din tävling!
  Jag anmäler mig till flera tävlingar om dagen men vinner aldrig. Sen brukar jag ha otur att slänga ur mig frågor innan jag hinner tänka som är helt självklara.

  bellusss@live.se

  SvaraRadera
 8. Under en lång tid anmälde jag mig inte ens till tävlingar, för jag vann ju aldrig nåt. Men så tänkte jag, man måste ju tävla för att vinna... Så här är jag! Nu hoppas jag att "oturen" vänder och jag kan vinna här hos dig :-)

  hanna.boije@gmail.com

  SvaraRadera
 9. Nu har jag kommenterat och varit med i dina olika tävlingar och utmaningar länge och väl och det har väl verkligen gått sådär. :/ Jag gläds ändå åt att jag har tur i kärlek istället och en underbar familj som finns här för mig! :D
  ivarsgard@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Äntligen kanske otursförföljda jag har en chans... ;)
  Min familj, vänner o bekanta kallar mig otursdamen för jag har otur i allt (förutom världens bästa familj o vänner, så där kanske lyckan och turen väger upp).
  Allt som har med teknik o göra går sönder bara jag rör vid det, en gång när jag fick pappas tv (1år gammal) och skulle starta den, började den efter 3 minuter ryka så den va de bara o kasta.
  Bilar ska vi inte ens prata på... Har genom åren ägt 4 bilar varav två nya (1500 mil, 1 år gammla), den första fick ja åka tillbaka med efter 1 dag då fläktmotorn pajjat (sånt händer inte sa dom på bilverkstan, men jo för mig händer de), efter 2 år av enbart krångel på en ny bil bytte vi till ännu en ny som gått 3000 mil och var 1.5 år gammal, 5 dagar efter stod jag efter vägen för då hade katalysatorn pajjat(händer heller inte enligt experterna). Köpte en bil privat och dagen efter ringde han och undrade hur allt gick o den går som en pärla sa ja, 2 timmar efter fick ja ringa tillbaks för då starta inte bilen, problem:startmotorn hade lossnat.... Hade hänt 2 ggr under 15 år på de bilarna och han hade haft mellan 30-50 såna bilari sitt åkeri.... De va bilar de, sen böter, sjukdomar, bränder osv ska ja inte ens dra upp för då tänker ja du spärrar mig på bloggen;)

  SvaraRadera
 11. (Blev ngt fel när jag postade denhär kommentaren så försöker igen)

  Varför jag har otur? Jo den 28 februari i år fyllde jag 25 och vad händer? Jo jag börjar dagen med att krossa en spegel! En spegel jag haft i säkert femton år utan att krossa tidigare, så nu har jag sju års olycka framför mig med start på min 25-årsdag! Att tillägga är att jag ALDRIG tidigare i mitt liv krossat ngn spegel... mummel mummel...

  SvaraRadera
 12. Jag anmäler mig till din "oturstävlning"
  Det sägs att man antingen har tur i kärlek eller i spel. Efter att sambon och jag firat årsdag efter årsdag och sedan vår skruttunge Elton kom till världen kan jag bara bekräfta detta. Tävlingar, spel - you name it, jag förlorar.

  Egentligen gör det ingenting, men det vore ju dumt att sluta försöka, någon gång ska man väl få ha kakan och äta den också? :P

  millan_89@live.se

  SvaraRadera
 13. Jag är med. Har otur med precis allt just nu, bilen pajar lagom till semestern, biter av en tand, krångel på jobbet ja allt är krångel och utgifter..Därför är jag värdig vinnare:)

  SvaraRadera
 14. Jag är med :) Vi har sån otur hela tiden med sambons jobb. Han har flyttat hit från Belgien och får bara provanställningar hela tiden :)

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar