fredag 22 juli 2011

Hur fan visste du det? Recension

Om "Hur fan visste du det?"

Detta spel består av 500 frågor som kan upplevas som konstigt eller pinsamt att man kan svaret på. Ämnen som berörs är bla kriminalitet, skvaller och sex och kan man svaret måste man naturligtvis berätta inför de andra i sällskapet hur man vet det! Förbered dig på att få en hel del ny kunskap samtidigt som du får veta vem av dina vänner som är minst normal. Se fram emot mycket intressanta diskussioner. Var beredd på att ofta få höra frågan: “Hur fan visste du det?

Detta tyckte vi om!
Det var rätt väldigt intressant att se hur mycket onödig kunskap man sitter inne med, men det var "tyvärr" inte så många rätt någonstans, och absolut inte hos mig :) Men i detta spel kanske det var positivt att inte kunna svara på alla frågor. Frågorna kunde vara allt från att veta hur mycket sperma en man genomsnittligt producerar till att veta vad som krävs för att få köpa en revolver i Sverige. Många roliga och konstiga frågor och ibland kände man faktiskt för att fråga "hur fan visste du det?" :)

Detta tyckte vi mindre om.
Det var väldigt svåra frågor. Specifika frågor om konstiga ämnen. Fast det är väl därför spelet heter "hur fan visste du det?" för att inte alla människor ska kunna alla frågor :) När man väl svarade rätt på en fråga så var det riktigt roligt att höra bakgrunden till kunnandet!

Skulle jag tipsa andra om produkten?
Ja men absolut skulle jag det. Det var ju en partyhöjare och riktigt roligt spel!
Spelet kommer från Abracadabra och finns att köpa hos bland annat Bluebox och kostar 135 kr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar