torsdag 7 juli 2011

Blogg

Hej. Igår körde jag mitt sista pass på sjukhuset. Men jag blev inte klokare av det måste jag erkänna. Nästan bara mer förvirrad. Jag hade hoppats på att de två dagarna på sjukhuset skulle få mig att veta om jag ville eller inte ville bli sjuksköterska. Men det gav mig inte direkt några svar! Jag tyckte det var jätteroligt, men jag vet inte om det hade med arbetsuppgifterna eller om det hade med att jag gick bredvid Magnus två dagar att göra. Det var så mysigt att ha dessa två dagar ihop. Inte som föräldrar, och inte ens som ett par. Utan bara Magnus och Erika ihop. Det var ovanligt och roligt! :)

Hur som helst. Efter passet på sjukhuset gjorde jag ett pass på Ica Maxi. Jag tycker verkligen det är skitkul att sitta i kassan. Jättekonstigt att förklara men det är verkligen roligt. Kanske inte ses som så roligt hos många andra men tiden bara flyger iväg och varje ny kund är ju en utmaning. Ja. Haha. Det är absolut roligare än vad jag trodde det skulle vara! Hoppas jag kan jobba mycket i sommar!

Men det är i alla fall därför jag inte bloggade igår, jag hann helt enkelt inte. Och det är lite sorgligt nu när min föräldratid är slut, att jag inte kommer kunna blogga så mycket som innan. Det kommer inte finnas lika mycket tid. Det känns väldigt konstigt att inte skriva ner allt som hänt direkt. Men jag får väl helt enkelt bli bättre på att mobilblogga! :)

Nu ska jag städa lite här hemma, och sen ska jag sätta mig med designen som har varit knäpp flera dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar