måndag 4 juli 2011

Feber och PLU

Så idag gjorde jag mitt första pass på Ica. Det var verkligen skitkul! :) Det som var mindre roligt var att Wille hade 39 graders feber när han vaknade i morse. Han är inte förkyld eller något, han har bara feber. Han är väl lite mer gnällig och trött, men annars märker man inte direkt av det. Undra varför han har feber?! Vi gav honom en alvedon vid 8 och nu är febern nere på 38.1 så det är skönt!

Nu sitter jag här hemma och pluggar PLU-nummer. Gurka=4011 Kvisttomat=4664 Ananas=4433 osv osv :) För att det ska gå snabbt och smidigt när man kommer och handlar hos mig. "Dom där numren ska du kunna i huvudet" sa en farbror till mig idag. "Men det är ju min första dag, då kan man inte kunna alla" förklarade jag glatt till han "Det handlar inte om det" säger han. "Det handlar om Intellekt" säger farbrorn då.  Haha :)

Imorgon gör jag mitt första öppningspass och på Onsdag gör jag mitt första stängningspass och sen är jag så kallad "Fulllärd" så på mindre än en vecka är jag helt upplärd och kan börja jobba vanligt. När jag väl skaffar jobb så går det oftast väldigt snabbt:) Samma gällde när jag började jobba som croupier. Jag ringde chefen på måndagen, gick på intervju på tisdagen och gjorde mitt första provpass på Fredagen och mitt första ensamma pass på Lördagen. Så ska det vara! :)

Nu ska vi fortsätta leka lite sjukstuga här hemma. Bygga koja, titta på Bolibompa och bara mysa.

9 kommentarer:

 1. Precis så var det för oss under midsommarhelgen, hux flux på torsdan så hade William jätte hög feber. Det höll i sig till söndan och då tittade andra framtanden fram :)

  SvaraRadera
 2. Tror det är samma plu som på min.
  4666 gul lök 4082 röd lök 4680 gul paprika
  Tror du man blir skadad:)
  Sen har ju jag 214061 jäst på Kåkå.
  Jag är sifferskadad deluxe! Så säg till om du behöver plugga:)

  SvaraRadera
 3. William har inte heller haft feber innan utan detta var första tanden han fick feber när den kom. Eller så hade han ett virus i kroppen utan att vara sjuk på ngt annat sätt, det är ju så svårt med de små när de inte kan berätta vad som är fel.

  Åh då får vi hålla tummarna! :)

  SvaraRadera
 4. Annika: Ja det är nog samma för det där är precis samma som hos oss. Och 4688 för röd paprika :) 4597 gurka och 1961 för minimunkar. Det är väl typ det jag lärt mig än så länge:)

  SvaraRadera
 5. Dom ändrade nämligen alla plu för oss för några år sedan för alla Ica skulle ha samma, så man kan jobba vart som helst!
  Ska du bara sitta i kassan? Fått mycket tider?

  SvaraRadera
 6. Annika: Ja jag ska bara sitta i kassan. Smart det där att dom ändrade, det är ju skitbra för då kan man jobba även om man flyttar. Perfekt:)

  Jag har inte fått några mer tider än inskolningen imorgon och på Onsdag. Jag har inte fått schema, är bara på inring när folk blir sjuka.

  SvaraRadera
 7. De där numrena låter lite som när jag jobbade med fakturor... Alla kostnadsställen har ju fyrsiffiga koder. Trodde aldrig jag skulle lära mig dem men det gjorde jag... och så fort jag slutade med dem så försvann de ur huvudet haha

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar