fredag 1 juli 2011

Klätterapa

Tack Syrran för Lära Gå Vagnen. Wille älskar den. Även fast han använder den till allt annat än att gå :)

"Jag tänker då inte putta nån dum vagn framför mig när det är så gött att lägga sig i den och bli rullad. Varför göra mer än man måste?" - Willes tankar =)

Wille har kommit på knepet att klättra upp på saker och nu ska det klättras på precis allt som kommer i hans väg. Om det nu är lära gå vagnen, en kudde, eller bara en liten penna. Han klättrar stort över med knäna och känner sig stolt när han lyckats klättra över det stora hindret! :)

ps. För er som undrar. Märket i pannan är ett smultronmärke. Har fått många frågor om det på sistone så tänkte jag lika gärna kunde skriva ut det här :) Jag har skrivit om det innan men har fått några nya läsare. Smultronmärket är helt ofarligt och försvinner på alla barn innan dom börjar skolan.

3 kommentarer:

 1. Min dotter (3 år) skrattade lite åt bilderna nyss och så utropar hon: Oj, mamma! Han har fått en buuula! Han har nog busat för mycket eller hur mamma?!
  När jag förklarar vad "bulan" är för något så säger hon att hon tycker det är synd att den försvinner för den är ju så söt.
  :-)

  SvaraRadera
 2. har du aldrig sett en älg??? Inte ens på typ zoo/skansen eller nått? Hihi då får du komma hit o kika en dag ;)

  Du kanske skulle extra knäcka som tårt-bakare ;)
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. haha... vänta du bara, jag har fått erfara att det där klättrandet och klängandet blir värre för varje dag som går ) *fniss*

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar