måndag 11 juli 2011

Varning för Znazit.se

Jag gillar inte att göra det här, men jag känner mig också tvungen att varna för företag som inte sköter sig.  Znazit.se har alltså ställt upp med 5 olika smycken i Goodiebagtävlingen. De har fått reklam över 3 månader med länkar, bilder, text och annat. Men ingen av vinnarna har fått sina vinster. Jag har kontaktat företaget vid säkert 15 olika tillfällen, under loppet av dessa tre månader, men det verkar som chefen bara gått under jord.

Det är lätt att ta emot "Gratis" reklam, alltså inte lika kul att följa sin egna del av avtalet. Detta är inte acceptabelt tycker jag och jag vill därför varna er andra bloggare att inte gå in i något samarbete med Znazit.se. Sprid gärna ordet vidare, så kanske företagen inser att det inte direkt lönar sig att försöka smussla till sig gratisreklam via bloggar!

Ni stackare som faktiskt tyckte om Znazit.se smycken, och som ville vinna dessa, jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Det är svårt att veta innan om företagen är seriösa eller inte. Det är alltid en chansning. Denna gången hade jag och ni otur. Men ni är absolut inte bortglömda! Ni får välja nytt pris ur goodiebagen! Skriv ett mejl till mig med vad ni vill ha!

5 kommentarer:

 1. Ja,det är bra sätt att blogga det,förstår din situation,du har gjort en stor insats och kontakt,det är företagets fel.

  kram
  Lili

  SvaraRadera
 2. Tråkigt när företag gör på det sättet... Men det är inte ditt fel. Kom ihåg det!

  SvaraRadera
 3. det är helt sjukt.. hur kan man göra såhär.

  riktigt dålig stil från företaget.. du gör helt rätt som lämnar ut dem på detta viset.. de ska självklart fullfölja sin del av avtalet. så får man bara inte göra..

  Går det inte att anmäla dem på något sätt??

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag hade ju vunnit örhängen, jag vill gärna ha nr 43 istället. Svart armband
  Tack för bra tävling

  anna.sundblad@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Du gör ett kanonjobb med dina fina tävlingar och ska definitivt inte känna skuld för dessa oserösa rötägg. Keep on the good work!

  MVH
  Sofie

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar