torsdag 21 juli 2011

Godmorgon! Wille vaknade några gånger inatt och vaknade sedan för gott klockan 7 imorse. Härligt när man var lite öldrucken och gick och lade sig alldeles för sent egentligen. Men det blev i alla fall ingen utgång så man var ändå rätt så pigg i kroppen, och jag ska väl inte klaga, det var ju Magnus morgon att ta honom så jag kunde gott ligga kvar och dra mig fram till klockan 11.30! :)

Idag ska vi göra oss ordning inför resan till Danmark imorgon. Packa det sista och ta reda på lite mer detaljer kring hur helgen blir. Vi har valt att hålla det rätt öppet och köra på känsla när vi väl kommer dit. Inte roligt att ha massa planerat som man sen tvingas ställa in pga väder eller andra händelser. Nu kör vi på och ser vart vi hamnar. Tyvärr var ju inte alls hotellet så fint som jag trodde det skulle vara. Jag bokade det via Groupon och fick därför 50% billigare på paketet. Jag trodde jag hade gjort en jättebra deal, frukost, välkomstdrink och sightseeing ingick i priset och allt med hotellet verkade superbra. Nu i efterhand har jag ju inte direkt samma uppfattning av det hela.

När jag väl betalat fick jag reda på mer om hotellet och det visade sig ju att det är typ ett hostel för studenter. Rummen ligger på ca 150 kr danska per person just nu och jag kan ju säga att jag har betalat tre gånger så mycket för våra rum, och då fick jag ändå 50% rabatt när jag beställde så jag undrar egentligen vad det är jag har betalat för! Jag känner mig blåst. Vårt rum har inte ens dubbelsäng! Det är 2 enkel sängar i ett litet tomt rum. Utan ens tv verkar det som. Två enkelsängar och en garderob typ. Fy fasen!

Jösses, ibland kommer jag in i sånna bitter perioder. Men jag vill verkligen att denna helgen ska bli mysig och underbar. Magnus har ändå fyllt 30 år. Jag vill inte ligga i någon trasig 90 säng i en studentkorridor med fulla dryga killar som heter "brian" och "steve" och som kissar utanför vår dörr. Äsch, nu får jag sluta. Men det är bättre att vara bitter innan, och ha världens sämsta förväntningar. För då kan det bara bli bättre! :) Rummen kanske är supermysiga och vi träffar massa härliga studenter som har så där skön dialekt och bjuder oss på goda Öl och vi får vänner för livet. Så kan det ju också bli. Spännande va:) Den som läser får veta=)

1 kommentar:

  1. Spännande värre. Man får hålla tummarna för att det blir mysigt iallafall :-)
    Ni har ju varandra att mysa med om inte annat.

    SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar