torsdag 14 juli 2011

Designen fungerar!!

Designen funkar!!! Inte för att jag fick hjälp från teknikerna. Nej det har ju som ni märkt tagit alldeles för lång tid. Jag grejade det hela själv tillslut. Det var helt enkelt att köra "testa allting tills någonting funkar" jag är en mästare på det ända sedan jag fick Wille :) Så nu testade jag varenda inställning, varenda "knapp" varenda allt. Jag vet inte hur många gånger jag uppdaterat samma design. Säkert över 100 med bara en liten inställnings skillnad varje gång. Det var rätt skönt att hitta rätt inställning, och ändra till rätt läge. Så funkade allt tillslut. En liten inställning. Som kunde ställa till så mycket. Jösses. Nu kan jag även med glädje säga att jag kan göra designs till alla problemfritt! Utan att behöva oroa mig för att allt ska krasha. Nu kommer jag inom kort börja kunna ta beställningar på designs. Är du intresserad? Tills dess kan du titta på de designs jag hittills gjort genom att besöka min Portfolio. Vill du ha en personlig design med Drop-Down meny? Kontakta mig så berättar jag mer. Erikawilhelmsson@hotmail.com.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad roligt att du äntligen hittat felet :D. Med lite jäklar anamma så fixar man det mesta själv faktiskt utan hjälp från de som kan :).
  Jag satt med gadgets och så nu och jag får de inte att synas :(. Jag har lagt till Bloggers egna räknare, samt de som följer min blogg genom google och det syns, men infon om mig, bloggarkiv samt länken med de bloggar jag följer syns inte trots att det står att jag har dem. Jag har prövat i både explorer och firefox men det vill inte :(.

  Väntar med spänning på den nya designen :). Men stressa inte, vet att du har fullt upp om dagarna! :)

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 2. Jag använder mig av Firefox och när jag går in via Bloglovin ser jag inte din dropdownmeny. Men klickar jag ner "rutan" som man får via Bloglovin så man kan klicka vidare till nästablogg så kommer det upp text som man kan hålla emot så det kommer dropdown. Tänkte att du ville veta det eftersom många med största sannorlikhet följer bloggen via bloglovin.

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar