söndag 31 juli 2011

Skövde

Hej! Inatt sov vi i ett litet hus på gården. Wille vaknade kl 05.30 men somnade förvånadsvärt om till kl 8 efter lite välling. Härligt! Direkt efter det packade vi ihop och åkte hem. Vi hade ingen mat kvar till Wille, lite dåligt planerat kanske men ibland kan man inte tänka på allt.

Jag tänker berätta mer om bröllopet och visa med bilder så fort jag fått godkännandet av brudparet.

Nu är vi hemma i skövde och stannar här tills på Torsdag om inte någon ringer in mig för att jobba. Vi har precis fyllt upp bebispoolen med iskallt vatten. Wille bara grät när vi doppade hans fötter. Så nu låter vi vattnet götta till sig ute i solen!:) ja ni hörde rätt! Vi har sol i skövde. Känns som första gången jag ser solen i hela mitt liv. Så mycket har jag saknat den!:)

Ikväll blir det förmodligen att jag startar en tävling till er, sen tänkte jag försöka sätta mig och skriva ihop en sammanfattning av goodiebagtävlingen inför finalen. Kom ihåg att fortsätta kommentera!

Sen ska väl jag och Magnus hinna passa på att göra någonting medan vi har nära till barnvakt också. Det kommer nog dröja ett tag till nästa gång!- Postat från min Iphone serru

2 kommentarer:

 1. Vad roligt att du e i Skövde ja bor ju där =) vart i Skövde e du nu? ser fram emot tävlingen i kväll =)..just nu sitter man på att maten skall bli klar,idag blir det fisk i ugn längtar redan på att det skall bli klart.Och det e så skönt att Hampus älskar fisk också..visseligen färsk fisk är ju godast men man kan ju hitta fina ojämna bitar med lax på willy.s så då får man passa på..Gillar ni fisk? då vill ja rekomendera detta i sådana fall..

  kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas din syster vill visa liiiite från hennes bröllop iaf :) hihi

  Så fint med bröllop!

  kram kram

  SvaraRadera

*Tack för att du kommenterar!
*Mejla mig - Erikawilhelmsson@hotmail.com
*Lägg till mig på Bloglovin så du inte missar något
*Glöm inte E-post om du deltar i en tävling!
*Har du en fråga? Ställ den i Bloggsvar